Ma 2024 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Orbán kezdhet félni?

Orbán kezdhet félni?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Gyurcsány fog diktálni 2022-ben.

Egységbe szervezné a baloldali pártokat Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, s ezzel a pártszövetséggel indulna a Fidesz ellen – mondta Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport igazgatója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Az igazgató Gyurcsány Ferenc vasárnapi évértékelőjéről azt mondta, míg eddig az egykori miniszterelnöknek az volt a célja, hogy pártja túlélését biztosítsa, most „a demokratikus pártok koalícióját” szeretné megszervezni, s „nem nagy kérdés az sem, hogy ki fogja ezt vezetni”.

A baloldali pártok szövetsége nem lesz egy automatikus és egyszerű folyamat – értékelt Mráz Ágoston Sámuel. Hozzátette: amikor a Jobbik és a Momentum tiltakozik Gyurcsány Ferenc személye ellen, logikai hibát vét, hiszen az egyéni választókerületekben hajlandóak az együttműködésre.

„Én azt gondolom, hogy nyugodt szívvel kijelenthető, hogy 2022-ben Gyurcsány Ferenc fogja irányítani ezt a baloldalt, már csak azért is, mert ez a beszéd – minden kellemetlen és furcsa részlete ellenére – bizonyította, hogy egyedül neki van igazi stratégiája a ’22-es választási felkészülésre a baloldali pártok szempontjából” – fogalmazott Mráz Ágoston Sámuel.

Megjegyezte, logikai hibát Gyurcsány Ferenc is elkövetett, amikor a kormányzásának részleteiről kezdett beszélni, mert nincs olyan külső közvélemény-kutatás, amely előre jelezné az ő győzelmét, sőt, jelenleg még mindig ő a legnépszerűtlenebb politikus Magyarországon.

MTI -]]> www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Történelem (18) Mozaik (83) Tereb (146) Belföld (11) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7710) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Heti lámpás (322) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2824) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Életmód (1) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Gazdaság (713) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>