Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Önmegsemmisítőt posztolt Gyurcsány

Önmegsemmisítőt posztolt Gyurcsány

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Az ötödik hadoszlopnak, a DK-nak és csatlósainak sem lesz otthona egyhamar Magyarország.

Feri posztolt. A békéről.

No, nem a világbékéről, mint azt az amerikai szépségkirálynők szokták volt gagyi filmekben. Ő csak magyarországnyi békét szeretne. Írja: "Tengyernyi dolga lesz a következő kormánynak. (...) A legnehezebb mégis az lesz, hogy békét teremtsen." Fletó drága, most béke van. Rajtad, talpnyalóid, követőid és néhány vérszomjas sorosista médiahuszáron kívül senki nincs háborúban senkivel! Ti is leginkább csak önmagatokkal...

Folytatja: "Sokakat megtanítottak arra, hogy miként gyűlöljön."

Így igaz!

Hogy kibontsuk az igazság Gyurcsány által nem kibontott szálát is, írjuk le, sokakat megtanított a DK, a Momentum, a Jobbik, az LMP, a PM... (és sajnos már-már a Mi Hazánk is), hogyan kell gyűlölni. Mindent és mindenkit, akinek ez a keresztény és konzervatív kormány és tevékenysége kicsit is szimpatikus. Az elmúlt 12 év pedig azt üzeni, a gyűlölködő oldalon meg kell békélni a gondolattal, hogy a szeretet két harmaddal legalább erősebb. És azzal is, hogy mi itt a vidám, befogadó oldalon szeretünk titelek, különösen téged, kedves Fletó. Szeretünk, mert zsákutcába vezetted a nemzetellenes, internacionalista bandád. (Szeretünk butaságod, korlátoltságod miatt is, mert ezt nem vagy képes belátni és túllépni rajta, stratégiát váltani.) Valójában te, odaát a gyűlölködő oldalon a mi emberünk vagy! Amíg ott vagy és úgy gondolod, hogy majd ismét a te gazembereid kerekedhetnek felül a sötét nagyúr, az EU, vagy valamelyik más hatalom támogatásával, addig mi magyarok, mi nemzeti elkötelezettek itt ebben a hazában biztonságban vagyunk. Hisz tudjuk, hogy a gyűlölet, a haza kiárúsítása, az árulás a magyar választópolgárok minimum kétharmada részéről nem pálya.

És igen, igazat kell adni neked abban, hogy "Az új kormány az ország kormánya lesz", némi módosítással ugyan, de ilyen megfogalmazással tartalmazza az általad leírt mondat teljes igazságot: A következő, új Orbán kormány is majd az ország kormánya lesz. De neked ennyi nem elég, mert a következő gondolattal zárod magvasnak szánt, de önmegsemmisítő bejegyzésed: "Hogy otthon legyen a hazából. Mindenkinek." Ez a mondat pedig a teljes beismerés. Mert ellenségeinknek, a Soros-féléknek, az IMF-féle rablóbandának, a határainkat ostromló muszlim hordáknak soha nem lehet és nem is lesz otthona Magyarország. Mindenkinek nem, nem, soha! És pontosan emiatt, a Magyarországot megsemmisíteni szándékozók ötödik hadoszlopának, a DK-nak és csatlósainak sem lesz otthona egyhamar a békés, fejlődő Magyarország.

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7708) Flag gondolja (36) Sport (729) Vetítő (30) Mozi világ (440) Egészség (50) Nézőpont (1) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Életmód (1) Jobbegyenes (2823) Heti lámpás (322) Gazdaság (713) Történelem (18) Tereb (146) Mozaik (83) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>