Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
Nógrádi: Európa vezető hatalmát nem irányíthatja valaki 8 általánossal

Nógrádi: Európa vezető hatalmát nem irányíthatja valaki 8 általánossal

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Döbbenetes vélemény Martin Schulz-ról.

41 nappal a választások előtt Martin Schulz rendkívül bizakodó. A Német Szociáldemokrata Párt (SPD) kancellárjelöltje szerint jó esélye van rá, hogy ő legyen a következő német kormányfő, hisz minden ami siker az szociáldemokrata.

A szakértő elemezte Martin Schulz a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) kancellárjelölt interjújában elhangzottakat 

Nógrádi György szerint a kancellárjelölt kijelentései rendkívül demagógok és utópisztikusak

A biztonságpolitikai szakértő hangsúlyozta: nem hiszi, hogy 2017-ben Európa vezető hatalmát vezetheti valaki 8 általánossal

Úgy fogalmazott: Martin Schulz bejelentette, hogy minden, ami siker, az szociáldemokrata, minden ami kudarc, az Merkel.

Nógrádi György szerint Martin Schulz kijelentései demagógok, így az is, hogy úgy véli, ő lesz a következő kancellár. Hozzátette: egy átlag német ezen mosolyog, mert tudja, hogy amit mond az rendkívül utópisztikus. Hiszen tudni kell, hogy 40 százalékon áll a CDU/CSU, a szociáldemokraták pedig mindössze 24 százalékon.

Schulz a migránspolitikában elkezdett váltani: kezdetben azt mondta, hogy engedjék be a migránsokat, most azonban már másról beszél – tette hozzá a szakértő.

Hozzátette: az interjúban egyébként rákérdeztek a koreai háborúra is, Schulcznak pedig fogalma nem volt a napi fejleményekről, így azt felelte: olyan, mint a berlini fal, nem választási téma.

Még egyszer elmondom, amit nagyon sokszor elmondtam. Nem hiszem, hogy 2017-ben Európa vezető hatalmát vezetheti valaki 8 általánossal

Az interjú teljes hanganyaga elérhető a]]> hirado.hu.]]> oldalán.

]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Jobbegyenes (2805) Történelem (18) Belföld (11) Heti lámpás (314) Mozaik (83) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (710) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Gasztronómia (539) Sport (729) Egészség (50) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Politika (1582) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7613) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>