Ma 2022 augusztus 18. Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
Hülyék kerestetnek?

Hülyék kerestetnek?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kiváló a viszonyunk Kunhalmi Ágnessel

– mondta Molnár Gyula az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azokra a hírekre reagálva, amelyek szerint az MSZP budapesti elnöke venné át a szegedi polgármester helyét a szocialisták miniszterelnök-jelöltjeként.

„Nincs miniszterelnöki casting az MSZP-ben”– tette hozzá Molnár Gyula.
Ezt szocialistául úgy kell érteni, hogy szabad a pálya. Bárkit szabad áruba bocsátani. Hátba rúgni is szabad. Vagy szúrni, ha az pragmatikusabb.

A pártelnök elmondta azt is, hogy mindenkit várnak a demokratikus ellenzéki összefogásba, Gyurcsány Ferenc és a Jobbik kivételével. Ez az MSZP értelmezésében azt jelenti, hogy megalkudtak Gyurcsánnyal és a Jobbikkal.

Ami pedig a párt belügyeit érinti, Molnár Gyula úgy véli: Botka támogatottsága töretlen, az irány megvan, erről az útról pedig nem lehet letérni. Ez egyfelől azt jelenti, hogy gőzük sincs arról, mit csináljanak. Másfelől azt konkretizálják, hogy Botkának annyi.

Molnár Gyula azt is jelezte a műsorban: a következő időszakban 106 jelöltet kell megnevezniük, és országos listát kell állítaniuk. Mindenkinek lesz helye. Nem széthúzni kell, hanem összetartani – mondta a pártelnök. Ez egyfelől megint azt jelenti, hogy Botkának annyi. Aztán azt, hogy a helyeken osztozkodni kell.

Az MSZP elnöke azt is elmondta: a 106 egyéni jelöltjük már december óta megvan. Ez azt jelenti, hogy nincs.

Most jön a legjobb: „de nyitva áll a lehetőség, még lehet ezen változtatni”. Szeptember 29-et tűzték ki belső határidőnek, addig kell a helyi választási csapatoknak felállni.

Aztán jön valami, aminek következményeit normális ember nem biztos, hogy fel tudja fogni.

Ez „egy értelmiségi találkozó lesz Szegeden, a stratégia itt fog elhangozni és Botka László itt fogja bemutatni azoknak a neveit, akik egy szocialista választási győzelem esetén a Botka-kormány tagjai lennének”.

Hát kevés dolgot vár az ember izgatottabban…

Fotó: civilhetes.hu

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2388) Sport (729) Mondom a magamét (6251) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (260) Egészség (50) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (667) Életmód (1) Nagyvilág (1464) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Tereb (142) Történelem (15) Belföld (8) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>