Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Nézni is gyűlölik Orbánt a kisunokájával

Nézni is gyűlölik Orbánt a kisunokájával

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Szégyen!

Két fotót szerkesztett a józan ész egymás alá a minap. Az egyiken – a ]]>Blogstar]]> is beszámolt róla – a melegek számára is felettébb rokonszenves pillanatban a Francia Köztársaság elnöke, Emmanuel Macron hökkent meg bennünket, testközeli kapcsolatban fotózkodva két színesbőrű férfival. Alatta pedig Orbán Viktor látható, kisunokájával. „Tessék választani!” – invitál a 888.hu felirata, ami önmagáért beszél. Kinek a pap, kinek a papné. Kinek a család, kinek a bevándorlás, nem ritkán felturbózva sokaknak idegen párkapcsolati formációkkal.

Nem kérdés, hogy a fekete pasasokkal ritkán ölelkező magyar férfiak hölgyismerőseikkel, családtagjaikkal egyetemben melyik utat választanák. Hiszen Magyarországon születtek, itt nőttek fel, itt élnek a szüleik. Akik ugye, ha mindketten férfiak lettek volna, az maga az utódnélküli kipusztulás. Kihalásra ítélve a korábban boldog, esetleg éppen keresztényi kultúrán generációkat felnevelő magyar családokat.

És akkor egyszer csak hopp, jön a Facebook atyaistene, Mark Zuckerberg és a Soros által támogatott cenzúrabrigádja ráuszul a mémre. Kitörli, láthatatlanná teszi. Nem engedi a facebookozókat még csak elgondolkodni sem azon, hogy az embereknek, szerte a világon van választási lehetőségük a jó és a rossz között. Sorosnak, Zuckerbergnek és a mögöttük álló liberális diktatúráknak a keresztény alapú, nőből és férfiből álló családmodell azonban a legádázabb ellenségük. Szerintük nincs választás. Még a gondolat írmagját is ki akarják írtani. Száműzni a világhálóról mindent, ami nem migránsbarát, ami nem baloldali értékválasztású tartalom. Ha tetszik mindent, ami nem a pusztuláshoz vezet.

Nem véletlenül hívta fel a figyelmet vasárnapi sajtótájékoztatóján Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője: azzal, hogy a Facebook bevándorlásellenes tartalmakat töröltet, nyíltan politikai szerepet vállal. G. Fodor Gábor, a letiltott közösségi oldallal érintett portál főszerkesztője pedig egyenesen baloldali véleménydiktatúráról beszélt, amely nem engedi Európa emberi lehetőségeit felvillantani a májusi európai parlamenti választás előtt. Nem engedi nyilvánosan megkérdezni, hogy az emberek a bevándorlást vagy a családot választják/tekintik-e jövőjük értelmének.

Persze, hogy nem engedi! Hiszen nem kérdés, hogy az emberek józan többsége erre a kérdésre mit válaszolna. Sorosék pedig azért akarják elrejteni az emberek elől az egészséges jövő lehetőségét, hogy betelepítési ármánykodásaikat észrevétlenül folytathassák. Nyugat Európa már így is fuldoklik a migránsoktól, ám a kontinens teljes tönkretételéhez még nagyon kellenek a V4-országok. Orbán Viktor öt gyermekétől Sorosék önmagában őrjöngési rohamot kapnak, nemhogy a család népszerűsítése ellen ne lépnének föl kaszával, kapával. Itthoni szövetségeseik persze nagyon is figyelnek rájuk. Nekik is fontosabb a baloldali diktatúra szörnyűségeinek terjesztése, mint a gátlástalanokkal szembeni erőteljes mozgósítás. Hétfő délutánt írunk, de ezidáig sem az Index, sem a 444, sem a 24.hu, sem a Népszava internetes oldala nem számolt be a vasárnapi Hollik-féle sajtótájékoztatóról. Hallgatnak.

Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy nemcsak a magyarok tudják a helyes feleletet a „Tessék választani!” felhívásra. Gyerekeik, unokáik jövőjéhez ugyanis kizárólag egyetlen út vezet, az orbáni.

Íme,]]> ITT tekinthető meg a l]]>etiltott mém!

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Nagyvilág (1464) Életmód (1) Belföld (8) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Sport (729) Heti lámpás (260) Tereb (141) Egészség (50) Gazdaság (667) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6240) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Történelem (15) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Vetítő (30) Autómánia (61) Jobbegyenes (2382) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>