Ma 2022 június 27. László napja van. Holnap Levente, Irén napja lesz.
Nem azt mondták, Feri!

Nem azt mondták, Feri!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Gyurcsány már most elkezdte építeni az újabb Fidesz-kétharmadot.

Miután elvitette Márki-Zay Péterrel a választási zakót, minap az övéihez intézett Facebook-szózatot a szemkilövőhegyi vezér: „Ha a politikai rendszer lényege a hatalmon lévők csalása, márpedig ez a helyzet, akkor a kormány törvénytelen” – tájékoztatta híveit az ellenzék történelmi pofára esésének általa vélt hátteréről.

Majd elmagyarázta, az egyoldalú választási törvény, a megtorló államhatalom, a szélsőségesen aránytalan nyilvánosság és a pénzügyi háttér segítette győzelemre a piszok Fideszt – ezért nincs ok tiszteletre, együttműködésre és elfogadásra, van viszont elutasításra és küzdelemre.

„A fegyvert nem lábhoz tenni, hanem felemelni kell” – szólított fel posztja végén a szeretetnyelv megalkotója. A költészet napján. Annyi biztos, hogy a saját beszédétől megrészegült DK-elnök nemcsak győzni, veszíteni sem tud.

„A kormány törvénytelen”? Vajon olvasta-e az elismerő EBESZ-jelentést a fegyverbe hívó vezér? (Ő, aki 2006-ban „trükkök százaival” őrizte meg puccsal szerzett hatalmát.) „Megtorló államhatalom”? Jómagam 2006-ból emlékszem egy ilyen gyalázatos bandára. Akkor, amikor egy magyar miniszterelnök magyar emberekre lövetett… Ugyanez az aljaember évekkel később a szeretetnyelv megalkotójaként állt ki a pódiumra. Legmegindítóbb mondataiból idézek: „Nem lesz kegyelem, minden értelemben földönfutók lesznek! Nem lesz árokbetemetés, zárójel lesz, levegőtlen világ. […] Magukat is el fogják vinni. Nem is olyan soká. […] Amikor győzünk. […] És maguknak nem lesz kegyelem.”

Gyurcsány Ferenc már most elkezdte építeni az újabb Fidesz-kétharmadot.

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Mozi világ (440) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Sport (729) Autómánia (61) Politika (1581) Nagyvilág (1465) Történelem (15) Vetítő (30) Egészség (50) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (141) Gazdaság (665) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Mondom a magamét (6147) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (7) Mozaik (83) Jobbegyenes (2341) Heti lámpás (259)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>