Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
momentumhitler-660x330.jpg

Múltbéli momentumok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kicsit aggódunk a Momentum Mozgalomért.

Az ilyen progresszív csapatoktól elvárná az ember a folyamatos forradalmi haladást és újítást, de mintha megakadtak volna az elmúlt napokban. Sebaj, segítünk!

Óriási humoroffenzívát intézett a MoMo a budapesti olimpia ellen múlt héten. Persze amikor mi, begyöpösödött fasiszták megláttuk, hogy a haladó gondolkodásúak Bokros Lajos után ]]>reaktiválták az utoljára 2011-ben vicces Hitler-mémet is]]>, viccelődni kezdtünk azzal, hogy még Risitas hiányzik. Viszont legvadabb álmainkban sem gondoltuk, hogy tényleg az jön. ]]>És tényleg az jött.]]> Na, nem baj, legalább az kiderült, hogy jártasak a történelemben a múlt eltörlését az elmúlt 228 évben már nem egyszer célul kitűző progresszív fiatalok. Azóta viszont úgy látszik, kifogytak az ötletekből, pedig kéne még néhány, mert egyelőre az aláírások fele sem jött össze.

Egy jó konzervatív viszont ahol tud, segít.

Nos, fiúk-lányok, most következik az, hogy John Travolta tétován forog és nézelődik az olimpiai látványtervek előtt.

Nem, ne hálálkodjatok, ez ingyen a tiétek lehet. Nekünk vannak jobbak is. Aztán ha ezt megcsináltátok, akkor máris 2015-ben lesztek, és onnan már csak két lépést kell megtennie a haladó, ultramodern kis mozgalmatoknak, hogy elkezdje kapirgálni a jelent.

Ez a két lépés viszont sajnos bonyolultabb lesz. A tavalyi év legerősebb mémszereplője Pepe a béka, akit már nem lesz olyan egyszerű felsorakoztatni a haladó érvrendszer mellett, már amennyiben azt érvrendszernek lehet tekinteni, hogy „az olimpia drága, ezért inkább öntsünk még több pénzt a jelen formájában feneketlen gödör egészségügybe és oktatásügybe”.

Aztán ha a 2016-os divatot is bebifláztátok, akkor jöhet az igazi kihívás, a nagy dobás: kitalálni valami újat, valami ideit. Egy igazi haladó szellemiségű fiatalokból álló think tanknek ez nem jelenthet gondot. Tele vagytok lendülettel, üde gondolatokkal, csillog a szemetek az őszinte tettvágytól, és az ötleteiteknek csak a kreativitásotok szabhat határt, hiszen teljesen függetlenek vagytok, senki sem pénzel titeket a háttérből. Olyannyira nem, hogy kizárólag a nagyjából 150 személy tagdíjából, valamint az önzetlen egyéni felajánlásokból és mikroadományokból fedezitek a kampánymegjelenéseiteket és Fekete-Győr András teljes munkaidős havi fizetését. És természetesen egy belvárosi pince bérleti díját, ami állítólag néhány tízezerből kijön. Tanács: ne haragítsátok magatokra Juhászpetit!

A szellemi frissességre akkor lesz igazán szükségetek, ha igazak a pletykák, és tényleg párttá akartok alakulni. Pártként már nem lehet ám megélni abból, hogy mit akartok elkaszálni, lerombolni, megszüntetni, és nem elegendőek a „több pénzt az embereknek” modellre felhúzott, örök élet–ingyen lőszer szintű MSZP-s víziók sem.

Gyerekek, mutassatok valamit 2017-ből!

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Gazdaság (711) Kultúra (9) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Történelem (18) Egészség (50) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Életmód (1) Belföld (11) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2815) Politika (1582) Heti lámpás (319) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Mondom a magamét (7654)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>