Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
Néhány mondat a Coca Cola hisztiről

Néhány mondat a Coca Cola hisztiről

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Hideg fejjel a meleg marketingről.

Először: A Coca Cola tisztában volt azzal, hogy milyen reakciót várhat kampányára. Minimum egy, de inkább több lépéssel mindenki előtt volt.

Másodszor: A Coca Colát (az összes multit) nem az érzelmi/politikai/morális reakció, hanem a hatékony marketing és a bevétel motiválja.

Harmadszor: Ilyen őrült médiakampányt, a mindent vivő Sziget mellett, mint erre a provokációra való felülés, más módon nem szervezhetett volna a multi.

Negyedszer: Mivel ez a kampány nem volt törvénybe ütköző, és a konzervatívok egy (elég nagy) része is felült a provokációra - és folyamatosan turbózza magát -, a Coca Cola elérte célját.

Ötödször: A meleg-marketingfogásra felülők, még ha nem is tudnak róla, valójában támogatják a Coca Colát és a szexizmussal, homoszexuálisokkal, homoszexualitással provokáló cégeket. (Maguk a melegek is, akik most Coca Colával fotózkodnak. De azok a konzervatívok is, akik Pepsivel...)

Hatodszor: Végeredményben mindenki – ez a cikk is – növeli a cég kampányának hatékonyságát. Hetedszer: Egyszerűen be kellene tartani, hogy ahogy a terroristákkal nem tárgyalunk, úgy a provokátorokról nem veszünk tudomást. Igen, ez a boltban is érvényes! ;-) A kampány csak ebben az esetben eredményez buktát!

P.s. Sajnos a technológia bevált, vélhetően a többi multi készíti már a sajátját. Bolondok is volnának, ha nem tennék.

Üdvözlettel: KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Gazdaság (711) Mondom a magamét (7667) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Kultúra (9) Sport (729) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2818) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (319) Tv fotel (65) Tereb (146) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Történelem (18) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>