Ma 2023 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
Mikor Ron Werber végre előjön és megmutatja az elempét

Mikor Ron Werber végre előjön és megmutatja az elempét

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szél Bernadett jól ránk ijesztett.

Majdnem összecsináltuk magunkat. Adott egy fura, inkább alákérdezős ]]>interjút]]> a Simicska birodalom kettes számú zászlóshajójának, a valaha szebb napokat látott, de a Jobbiktól már nem garantált függetlenségű Magyar Nemzetnek, melyben azt találta mondani, hogy még ugyan nem írta alá a szerződést Ron Werber kampányguruval, de amikor majd ez megtörténik, azt mindenki észre fogja venni. Az nagyon látványos lesz.

Újságíró kérdés: „Megvan a kampánytanácsadójuk is Ron Werber személyében. Ő mit vállalt, meddig juttatja el az LMP-t?”

Erre jött Berni: „A szerződést napokon belül aláírom. Már megbeszéltük, mit várunk egymástól. Ahhoz kértünk tőle segítséget, hogy a mostani, meglehetősen cudar médiahelyzetben hatékony utcai jelenlétet tudjunk produkálni. A felkészülés már zajlik. Elég látványos lesz az a pillanat, amikor az LMP olyan kampányba kezd, amelyet már egy profi kampánytanácsadó segített. Ezt mindenki észre fogja venni.”

Tehát utcai jelenlétet várnak Ron Werbertől? Vagy esetleg valami mást is?

Mert ismerve a gyűlöletkampány nagy mesterét, ennek azért van egyfajta fenyegető éle. Leginkább, mert Berni úgy fogalmaz, hogy látványos pillanat lesz, mikor a szocik egykori spindoktora beszáll majd a munkába.

Talán a következőkre számíthatunk?

Mivel az elempé egyik legfontosabb mondanivalója a paksi atomerőmű és annak bővítése elleni kampány, így a legtragikusabb „látványos pillanat” az volna, ha felrobbantják. De azt talán mégse fogják. Vagy, legalábbis Ron Werbert ismerve, azt terjesztenék, azt hazudnák, hogy szivárgás van, kitörne a pánik és senki nem akarna paksi bővítést. Ez például belefér a werberi-kommunikációba…

De reális az is, hogy mivel a Berni szerint túl sok fát vágnak ki Budapesten és keveset ültetnek helyette (ami tényszerűen nem igaz), elkezdenének arról Ron tanácsára hazudni, hogy nincs fa és fű sem (utóbbi kampányba Juhász Péter is szívesen beszállna az összefogás jegyében) a fővárosban, mert Tarlós és Orbán kéz a kézben kivágta és letaposta az összeset. Sőt, ezekkel a kivágott fákkal fűtik a felcsúti stadion gyepét télen.

Végül pedig arra azért igazán kíváncsiak vagyunk, hogy mit kezd majd Ron és Berni a bevándorlás kérdésével. Mégsem fenyegethet meg minket 23 millió románnal, vagyis bevándorlóval, akik elveszik a magyarok munkáját. Vagy mégis?

Végül is lehet más a politika, nem?

Mindenesetre fogvacogva várjuk azt a látványos pillanatot, mikor valamilyen utcai jelenléttel olyan balhés dolgot fog majd csinálni az elempé, melyből mindenki tudni fogja, hogy aláírták végre a munkaszerződést. És a balhét nem a Momentum Mozgalom házibuliján vezetik elő.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Irodalmi kávéház (529) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Kultúra (6) Sport (729) Tv fotel (65) Mozaik (83) Egészség (50) Flag gondolja (34) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (16) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7091) Heti lámpás (276) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Tereb (145) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Autómánia (61) Jobbegyenes (2680) Életmód (1) Gazdaság (689) Belföld (10) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>