Ma 2021 április 14. Tibor napja van. Holnap Anasztázia, Tas napja lesz.
Mi lenne, ha Kálmán Olga felköpne és aláállna?

Mi lenne, ha Kálmán Olga felköpne és aláállna?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mucika drága...

Összenő ami összetartozik – ismerjük a mondást. Tudjuk mit jelent. Valahogy Kálmán Olga N1Tv-s szereplvállalásáról is ez jut eszembe.

Kálmán Olga jó pénzért dolgozott az ATV-nél, majd a G-nap után átigazolt a Hír TV-be, ahol a hírek szerint havi négy milliót kapott, azért a műsorért, amit nagyon kevesen néztek, lényegében senki… Aztán a Hír TV-t eladta Simicska Lajos, a csatorna pedig ismét vett egy jelentős fordulatot és visszatért a régi irányba. 

Talán Kálmán Olga a mai napig is jól ellenne a négy millióval, mert lehet, hogy neki mindegy, hogy kit, miről és miként kérdez. A tévé vezetői azonban nem tartottak rá igényt, így mehetett amerre látott. Állítása szerint csak a férjét hozta el a székházból – amiből kiderült legalább mindenkinek, hogy az urának is intézett egy jó állást. 

No, de nem kellett sokat munka nélkül tengődni, mert jött az N1Tv és a Saller című műsor, amelyben igencsak veretes társaságba került a műsorvezető. A Jobbik házi televíziójának új műsorában helyet kapott Kálmán Olga mellett többek között Havas Henrik és Para-Kovács Imre is. Na most az, hogy a Jobbik eredeti eszmeiségének megalkotója ettől a névsortól hol és mennyire forog azt nem tudom megmondani, hogy köztünk szólva vélhetően alhason döfte magát az könnyen lehet. (Abban nem bízom, hogy a magasba sercint és alááll, pedig…)

Hogy mennyit keres Kálmán Olga az N1Tv-nél azt nem tudom – bevallom nem is nagyon érdekel –, de az elv a lényeg. Az ATV ugye maga volt a kommunista kiáltvány, a Hír TV-ben minden mindegy elven mentek a dolgok, a lényeg az volt, hogy Orbán egy g@ci és most itt van az N1Tv, amelyben korábban egészen szélsőséges anyagok is helyet kaptak. Ideül most Kálmán Olga (Havassal és Para-Kováccsal együtt) és osztja az észt… Tényleg mindegy, hogy mennyit kap érte!

]]>https://media.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Nagyvilág (1454) Mozaik (83) Autómánia (61) Gazdaság (657) Irodalmi kávéház (505) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1578) Mozi világ (440) Belföld (6) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Heti lámpás (254) Történelem (14) Mondom a magamét (5223) Jobbegyenes (2005) Tereb (140) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>