Ma 2021 július 24. Kinga, Kincső napja van. Holnap Kristóf, Jakab napja lesz.
Messze száll a finn gerelye…

Messze száll a finn gerelye…

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nevetséges! Lecsapott az ellenzéki vezérkar a finn miniszterelnökre.

Olyanok voltak, mint a óvodások, akik kaptak az alkalmon, hogy sértettségükben árulkodjanak egy sort.

Az nem kérdés, hogy a finn kormány nem különösebben kedveli a magyart. Ennek ugye elsősorban világnézeti okai vannak: a liberális északiaknak nem jön be a magyarok illiberalizmusa. Nem is értik. Hivatalosan, legalábbis Dobrev Klára (Feri asszony) szerint Antii Rinne azért jött, hogy megtekintse, mi is ez a rendszer. 

Szóval Feri asszony, Karácsony Gergely (a lehallgatott), Tóth Bertalan (a jellegtelen) és Mesterházy Attila (a mosolygós) találkozott a finn miniszterelnökkel és telesírták az északi zsebkendőjét. Tudjuk a mantrát: diktatúta, nincs sajtószabadság. Ezúttal azonban Karácsony Gergely előállt egy nagy ötlettel. Az ország – nyilván a miénk –, kapjon büntetést, ha rosszalkodik, vagyis zárják el az uniós forrásokat és ezekre a városok pályázhassanak. 

Csodás elgondolás. Már ugye eleve az is, hogy az EU alkalmazzon szankciókat ellenünk, de az meg külön, hogy a városok kapjanak új szerepet. És akkor hogy lesz? A fideszes vezetésű települések bajban lesznek, a baloldaliak meg nem… – ez lehet az ötlet. 

Döbbenetes, hogy a magyar ellenzék csak erre képes. Semmi előremutató, semmi új gondolat, csak a saját hazánk belülről generált szégyenpadra ültetése. És csodálkoznak, hogy képtelenek választást nyerni. Vagy legalább szorossá tenni… 

Ahogy a klasszikus riporteri baki mondta korábban: messze száll a finn gerelye. Mindenki hangsúlyozza úgy, ahogy akarja.

Kecskés István - ]]>https://ezatuti.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2079) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1578) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Kultúra (6) Mozi világ (440) Mozaik (83) Történelem (14) Sport (729) Irodalmi kávéház (505) Tereb (138) Heti lámpás (255) Titkok és talányok (12) Gazdaság (659) Mondom a magamét (5446) Nagyvilág (1456) Egészség (50) Tv fotel (65) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>