Ma 2024 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
Mesés fizetésért bújtatják Újpesten az 56-os hősöket nácizó szocit

Mesés fizetésért bújtatják Újpesten az 56-os hősöket nácizó szocit

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Megáll az ész...

a momentumos polgármester előterjesztésére az egyik újpesti önkormányzati cég vezetője lesz Horn Gyula unokahúga, aki börtönből szabaduló nyilaskereszteseknek titulálta az 1956-os forradalmárokat – és megúszta egy pártmegrovással...

Botrány a IV. kerületben, lila köntösben feltámadott a történelem szemétdombjáról a vörös pártállami gyalázat. A szivárványos szörnykoalíció polgármestere, a momentumos Déri Tibor előterjesztésére az egyik önkormányzati cég, az Újpesti Egészségügyi Nonprofit Kft. ügyvezetője lehet a szocialista Havas Szófia, Horn Gyula unokahúga (via ]]>Magyar Hírlap]]>)!

Az a némber, aki 2007-ben ezt okádta ki magából:

„1956 esetében nem szoktam forradalomról beszélni, mert a börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket nem tudnám semmilyen módon forradalmároknak nevezni. Ahogyan azokat a géppisztolyokkal köröző fiatalokat sem, akik ugyanúgy járták a házakat, mint 1944-ben zsidókra vadászva.”

Aki 2016-ban megúszta egy enyhe „párt-ejnyebejnyével”, mikor az orosz állami televízió(!) október 23-i műsorában az 1956-os magyar forradalmat és szabadságharcot a nyugati titkosszolgálatok és a nácik által szervezett puccsnak nevezte, amelyben kommunistákat és zsidókat üldöztek.

Most meg úgy odaballagott, hogy még jutalmat is kapott Budapest és Újpest balliberális „felszabadítása” után!

Az az őskomcsi Havas, az a szégyenpolitikus, akiben ha lenne egy cseppnyi szégyenérzet, akkor rég visszavonult volna a nyilvánosságtól, miután persze őszintén elnézést kért a nemzettől. Mert ennek a Havasnak volt pofája 1956 hatvanadik évfordulójában a forradalmat és a szabadságharcot vérbe fojtó szovjet-oroszok „vendégeként” olyan magyargyalázó és nemzetáruló mocsokságot letolni szívvel-lélekkel, hogy

1956 pogrom volt, amelynek lényege, hogy „ezrével engedtek el nácikat a börtönökből”, „a forradalmárok házról házra járva keresték a kommunistákat és a zsidókat”, valamint „a forradalom nem törhetett volna ki a CIA által kiképzett, volt nácikból álló diverzánsosztagok nélkül, akik a fasiszta-ellenforradalmi puccsot voltak hivatottak előmozdítani”.

Déri Tibor polgi, valamint a balliberális moslékkoalíció hordái érdemei elismerése mellett most önkormányzati cégvezetéssel jutalmazzák a magyarellenes gyalázkodót. Csak a IV. kerületből havi bruttó 700 ezer forintot kasszírozhat majd, de KariGeri sem hagyta az út szélén: a főpolgi betolta a Fővárosi Közgyűlés Emberi Erőforrások és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságába, ahol további bruttó 130 ezer forintot tehet zsebre. Vagyis az elkövetkezendő öt évben csaknem 50 millió forintnyi közpénzzel tömhetik ki az elvtársai Szófiát, aki ezek szerint jól végezte dolgát.

A múlt újrakezdődött. Újpesten is.

]]>https://nullker.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Tereb (146) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (535) Vetítő (30) Mozaik (83) Jobbegyenes (2763) Autómánia (61) Egészség (50) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10) Tv fotel (65) Politika (1582) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Gazdaság (698) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (17) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (306) Mondom a magamét (7425)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>