Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Merkel meleg lagzija

Merkel meleg lagzija

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A német híresen kulturált és intelligens nép.

Angela Merkel újabb négy évre meghosszabbította kancellárságát. A melegházasság elfogadása elég ahhoz, hogy a szocdemek a választásoktól függetlenül meghosszabbítsák a koalíciót. Mert mi más érdekelné a németeket…

A német híresen kulturált és intelligens nép. A kampány idején is. A szeptember 24-i választás előtt is leült egymással egy sörre a szociáldemokrata Ulrik és a Merkel-párti Fritz.

– Fritz! Te egy mocskos, kirekesztő náci vagy, mert Merkelre szavazol!
– Te beszélsz nekem, Ulrik! A bolsevista, tolvaj Schulz-cal?!
– De mi, szocdemek, európaiak vagyunk! Hiszünk a Berlin-Párizs vezette unióban!
– Mi, konzervatívak még jobban hiszünk benne. Ráadásul Merkel Orbánt is utálja!
– Ő utálja?! Schulz egyenesen gyűlöli! Pedig mi, baloldaliak a szeretet pártján állunk! A migránsokért főleg oda vagyunk, és mi igazán integrálni fogjuk őket!
– Ulrik, te hazug komcsi-kufár! Merkel hívta be ezeket a cukkancs-mókusokat! És még többet hív be! Még több mecsetet építünk!
– Mi meg bezárjuk a keresztény templomokat! Erre varrjál gombot, hitlerista dúvad! Ilyen a mi nyitottságunk! Sőt mi, szociáldemokraták a melegeket imádjuk aztán igazán nagyon, támogatjuk a házasságukat is!
– Mi is bevállaltuk! ]]>Meg is szavaztattuk tegnap a Bundestagban!]]>
– Most, hogy mondod! Akkor végül is minden rendben van, nem, Fritz?! Derék, jobboldali barátom!
– Ez a beszéd Ulrik, drága progresszív kamerádom! A fontos dolgokban értsünk egyet! S majd tovább kormányzunk együtt! De a választásokig azért versenyeztessük a programjainkat, jó?
– Alles gut! Megdumáltuk! Értékeket versenyeztetünk! Szóval a rohadt fasiszta nénikédet, Fritz!
– A Honeckerrel hetyegő ükanyádat, Ulrik!

Hát ennyi. Nagyjából így néz ki egy épületes választási vita. Aminek tegnap kihúzták utolsó „méregfogát”, a melegházasságot is.

Ami a berlini politikai elitet látszólag jobban izgatja, mint a migráns-invázió vagy a terrorista-veszély. Már, ha egyáltalán hajlamosak tudomást venni róla, hiszen a politikailag korrekt Németország továbbra is álomvilágban él.

A média – legyen szó kormánypártiról, ellenzékiről vagy Soros segítette „függetlenről” – rendre elhallgatja a bevándorlók által elkövetett bűntényeket, az integráció totális kudarcát. A mindennapi terrorista-fenyegetettséget. Egyedül az Alternatíva Németországért párt próbál tényekkel operálni, de rajta meg ott a fasiszta, kirekesztő bélyeg. Vagy, ami még rosszabb, egyszerűen elhallgatják, lényegtelen, szavazatra sem méltó erőként állítják be. Ők nem lehetnek a klub tagjai.

A migráns-kérdésben csak arról vitatkoznak, hogy miképpen lehetne őket még jobban segíteni. A választó meg döntse el, hogy a bevándorlókat öleléssel köszöntő Angela Merkelt, vagy a puszikat osztogató Martin Schulzot válassza.

De igazából min is kellene vitatkozni? Merkelék 2013 óta a szocdemekkel együtt kormányoznak, az elmúlt négy év balhéja közös. Vagy azon perlekedjenek, hogy melyikük tett hozzá többet, hogy az Európai Unió egy bürokrata pénznyelővé váljon?

Hogy mennyire használják ki a „kis országokat”, rendszabályozzák meg a visegrádiakat, hogy ne legyen akadálya a Berlin-Párizs tengely mindenhatóságának? Ugyan már, mindkét esetben a „nagyon” vagy a „még jobban” a válasz.

Vita legfeljebb azon lehetne, hogy Merkel vagy Schulz legyen Macron irányítója a fenti frigyben. De igazából ez sem kérdés. Angela Merkel 2005 óta a német és multinacionális tőke megelégedésére vezeti Németországot és Európát. Minek váltsanak?

Ezt sulykolja a mainstream média által a német választóba is. Legyen újra nagykoalíció! Menj el választani, jó német bürger, hogy ne legyen választásod! Vagy maradj otthon, az is szuper.

Folytassa Merkel, de biztosítékokkal!

Az egyik ilyen a melegházasság. Merkel tegyen újra hűségesküt a píszí világnak! Nem mintha nem bíznának benne, de a nyilvánosság előtt is újra meg kell erősíteni a frigyet!

Persze okosan. Ő szavazzon nemmel, hiszen van konzervatív választó is némethonban, de pártja engedje át az indítványt. Veszítenek ezzel szavazatot? Könnyen lehet. De Merkelnek szeptemberben csak nyernie kell, nem győznie.

Mert a fő biztosíték a nagykoalíció. Merkel mögül ugyanis, ha jelenlegi politikáját folytatja, bármikor kihátrálhat saját pártjának egy része, főleg a bajorok – eddig nem tették, a kancellár asszony jobban taktikázott.

Őket tovább zsarolni kellenek a szocdemek, vagy adott esetben a szabaddemokraták, esetleg a zöldek. Ha Merkel szeptember 24-én egyedül is többséget szerez, akkor is kell a nagykoalíció, a „liberális pisztoly” pártszövetsége „németjei” ellen.

A szeptember 24-i német választások tegnap eldőltek.

Heil, demokraták!

Fotó: juergenelsaesser.wordpress.com

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Tereb (141) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Életmód (1) Mozaik (83) Politika (1581) Gazdaság (667) Irodalmi kávéház (513) Történelem (15) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Sport (729) Mondom a magamét (6241) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1464) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2383) Heti lámpás (260) Belföld (8)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>