Ma 2022 június 25. Vilmos napja van. Holnap János, Pál napja lesz.
Megszólalt a velünk élő SZDSZ cigaretta- és olcsó borízű rekedt hangja

Megszólalt a velünk élő SZDSZ cigaretta- és olcsó borízű rekedt hangja

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Csáki Juditot a ballib színházi világ egyik »legfontosabb« véleményformálóját felzaklatta a választás eredménye.

„Megszólalt a velünk élő SZDSZ cigaretta és olcsó borízű rekedtes hangja; Csáki Juditot a ballib színházi világ egyik »legfontosabb« véleményformálóját annyira felzaklatta a választás eredménye, hogy őszintén és leplezetlenül leírta, mit is gondol valójában a Fidesz szavazóiról. Tartózkodott mindenfajta óvatoskodástól, finomkodástól, udvariaskodástól, és a politikai korrektséget is egy hanyag mozdulattal a kukába hajította.

Sorai elég súlyosra sikeredtek, mindjárt szemezgetek is belőle, amire azért van szükség, mert a forrás már eltűnt, Csáki Facebook oldalán nem található meg a remekmű. Nem tudni, hogy az Alföldi Róbertbe szerelmes kritikus asszony miután kijóza.. pardon, kialudta magát és szembesült azzal, mit is művelt, saját kezűleg törölte-e le, vagy a közösségi oldal szedte le – gyűlöletbeszéd miatt – az írást, az mindesetre már elpárolgott.

Gyűlöletbeszéd, igen, Csáki ugyanis a bunkó, fogatlan, analfabéta, és kövér jelzők használatán túl egy kis cigányozással igyekezett még átélhetőbbé tenni rövid, a helyesírás szabályaira fittyet hányó művét. A ballibsi értelmiség oszlopos tagját egyébként szavazatszámlálóként érte a hatalmas kulturális sokk.

Ebben amúgy nincs is semmi meglepő, a győzelem biztos tudatában pöffeszkedő libsevik értelmiségiek közül április 3-án igen sokan választottak ezt az elfoglaltságot, aminek az lehetett az oka, hogy meg voltak róla győződve, hogy a kormány el fogja csalni a választásokat, hiszen ők sokan, sőt rengetegen vannak, ergo a Fidesz csak csalással lenne képes nyerni, így aztán a demokrácia őrzőinek szerepében tetszelegve egy napra elszegődtek ellenőrnek.

Szóval Juditot, aki többek között 2021-ig a Revizor című portál főszerkesztőjeként kultúrharcolt rendíthetetlenül, rettenetesen kiborította nem csak az eredmény, de a – szerinte – a Fideszre szavazó emberek látványa is.

Hogy pontosan milyen algoritmusok alapján szűrte le, hogy kik a kormánypártok szimpatizánsai, nem tudni pontosan, mindenesetre írása alapján száz százalékig meg volt arról győződve, hogy akinek nincs meg mind a 32 foga, szemüveget hord, esetleg rossz a szeme, netalán nem tud olvasni, vagy iskolázatlan, meg kövér, no és persze cigány, az a Fideszre szavaz.

Aki viszont szép, ápolt, intelligens, és okosan csillognak a szemei, fehéren pedig fogai, valamint világos a bőre – értsd nem cig@ny – , az kizárólag a kommunisták és a fasiszták szövetségére adhatja le a voksát.

Úgy látszik egyébként ez az új dili a ballib oldalon – a cigányozás – , mert nyilvánvalóan Győzike és Maga Zoltán is a származásuk miatt kapták, amit kaptak, ez lehet az oka annak, hogy Csáki Judit rasszista kirohanása természetesen egy árva betűnyi felháborodást sem szült a ballib médiában, pedig amúgy a kritikust büszkén szokták idézgetni. A jelek szerint a Telexnél és a 444-nél már nincs hírértéke annak, ha valaki arról ír, hogy sok a cig@ny.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

Apáti Bence

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6141) Kultúra (6) Életmód (1) Flag gondolja (33) Történelem (15) Jobbegyenes (2338) Irodalmi kávéház (513) Tereb (141) Tv fotel (65) Nagyvilág (1465) Szépségápolás (15) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (259) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Autómánia (61) Egészség (50) Gazdaság (665) Titkok és talányok (12) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>