Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Mit akarhattak Macron emberei Szél Bernadettől?

Mit akarhattak Macron emberei Szél Bernadettől?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Berni csúnyán dobta, Hadházyt!

Szél Bernadettel találkozott Emmanuel Macron két embere, az erről tanúskodó fotót maga az egykori LMP-társelnök ]]>posztolta közösségi oldalára]]>.

A Macron-közeli figurák nem először tűnnek fel liberális magyar politikusok közelében, korábban arról olvashattunk, hogy a francia elnöknek ]]>„nagy tervei vannak” a Momentummal]]>.

Hogy Szél Bernadett és a macronisták eszmecseréjén pontosan miről volt szó, azt nem tudjuk, mindenesetre Szél úgy fogalmazott: „létkérdés, hogy populisták és szélsőségesek helyett valós megoldásokban gondolkodó, progresszív politikai erők nyerjenek teret a kontinensen”.

Azért jó lesz vigyáznia Macronékkal Szél Bernadettnek.

Ez a „progresszív politikai erő” működteti ugyanis azt a rendőrséget, amely helyenként elképesztő brutalitással lép fel a Macron ellen tüntető sárgamellényesek ellen. (A sárga mellényben fotózkodó Karácsony Gergelyt nem keresték Macron emberei?)

A véresre vert, kilőtt szemű emberekről készült fotók bejárták a világsajtót.

Azokra a képsorokra is emlékszünk, amikor az MTVA-székházból kellett Szél Bernadettnek távoznia, meglehetősen dicstelenül. Ezt a képviselő-asszony akkor meglehetősen nehezen viselte, síráshoz közeli állapotban kérte számon a biztonsági őröket ezért.

Mit szólna akkor Macron rendőreihez?

Teveli Zoltán - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Flag gondolja (33) Sport (729) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6062) Autómánia (61) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Belföld (6) Egészség (50) Gazdaság (664) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (513) Heti lámpás (259) Kultúra (6) Tereb (141) Jobbegyenes (2307) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1465) Mozi világ (440) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>