Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Megfenyegették a magyarokat a Sziget fesztiválon!

Megfenyegették a magyarokat a Sziget fesztiválon!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Politika, hazugság, gyalázkodás, fenyegetés – a Sziget, amilyennek nem mutatják.

"Ezt a háborút mi, ukránok, biztosan megnyerjük, ti pedig, magyarok, úgy vonulhattok be a történelembe, mint az egyetlen európai ország, amely támogatja a gonoszt, támogatja Putyint és a bűnöző oroszokat."

Ezt kapták arcukba egy "művész" előadása közben a Sziget fesztivál látogatói. Az előadót Alina Pash-nak hívják, és arról híres még – amellett, hogy nem ismeri senki –, hogy himnuszokat zeng róla a FüggetlenObjektívSajtó (FOS). Mondhatnánk, a szokásos, ha felüti a fejét egy külföldi, aki becsmérli hazánkat.

A FOS-t olvasva megtudhatjuk azt is, hogy ez az Alina halált megvető bátorságról tett tanúbizonyságot (vagy megrendelték tőle), mert kettészakított (Magyarországon) egy olyan képet, amely a magyar kormányfőt is ábrázolta. Mit lehet erre mondani? Semmit.

De talán kérdezni lehet:
– Hol van, miért hallgat napok óta a nemzeti elkötelezettségű sajtó? (Hogy miért népszerűsíti a Szigetet, azt már meg sem kérdezem, mert az vérlázító.)
– Mit tesznek a magyarok gyalázása ellen a legnagyobb hazai fesztiválon az illetékesek? Miért hallgatnak ez a nyilvánvaló provokáció esetén is? (Ugyanezt tennék-e, ha Biden vagy Zelenszkíj képét tépték volna szét?)
– Van-e arra szándék, hogy a nyílt politikai provokációval kapcsolatban a szervezőket (Kádár Tamás) felelősségre vonják?

Hogy értse az egyszeri magyar ember is, miért gyalázkodik ez a tette miatt most az egekbe magasztalt szerencsétlen senki: Alina Pash megnyerte azt a versenyt, amely az Eurovíziós Dalversenyen Ukrajna képviseletére jogosította volna. Csakhogy Alina koncertet adott az elcsatolt Krimen is, ami kiverte a biztosítékot a sovinisztára agymosott ukrán közvéleménynél. Alina kukába került, más együttes képviselte Zelenszkíjéket. Alina Pash-t nem csak lenullázták, de felkerült az ukrán kormányhoz közelinek tartott Mirotvorec halállistájára is. Nem ördögtől való tehát azt gondolni, hogy vélhetően a magyarok gyalázása a Szigeten volt a feltétele annak, hogy az ukrán soviniszták és a nemzetközi (és magyar) FOS újra kegyeibe fogadják. Értik ugye?! Az ukrán soviniszták és a nemzetközi és magyar FOS ugyanazon érdekek mentén...

Lehet, hogy a magyarok hátán Alina lekerül a Mirotvorec halállistájáról is? Úgy legyen, mert ott olyan nevek találhatók, mint Orbán Viktor vagy Szijjártó Péter!

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Egészség (50) Gazdaság (713) Sport (729) Mondom a magamét (7708) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (322) Jobbegyenes (2823) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Történelem (18) Politika (1582) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Életmód (1) Belföld (11) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>