Ma 2023 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
Megélhetési politikusok: újabb balliberális törpepártot gyártottak

Megélhetési politikusok: újabb balliberális törpepártot gyártottak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Büdös nekik a munka!

A munka büdös, ezért inkább politikai állásra pályázik a három hülye. Két önjelölt kretén és egy mindenhonnan kiutált, kirúgott összeférhetetlen idióta ugyanis legyártott magának egy pártocskát. Hadházy, Márki-Zay és a hitevesztett Lukácsi Katalin eképpen gondolja az öngondoskodást.

Hadházy, akinek a zoknitalpa is elkopott, annyit vándorolt pártról pártra, mint hírlik, szívesen átmentené magát Brüsszelbe. A még három év magyar képviselőség helyett az öt évnyi biztos és sokkal jobban fizetett brüsszeli képviselőséget óhajtja…

Márki-Zay már érzi a közeledő vesztét Vásárhelyen, ezért a megyei közgyűlést célozza meg.

Lukácsi Katalint pedig gyakorlatilag kivetette magából a társadalom, ismerősei többsége egyszerűen Júdásnak tartja. Így hát az árulás bérét, a 30 ezüstpénzt szeretné megtalálni valamiféle fizetett képviselői helyen, ha máshol nem, hát a budapesti közgyűlésben.

Önmagában persze a Momentumnál is súlytalanabb, pillanatszerű képződmény, a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű 10 személyes gittegylet erre nem nagyon lenne alkalmas. Csakhogy a kiszemelt pártocskát, a Momentumot nem sikerült elfoglalnia Márki-Zaynak és Hadházynak… Az ősszel megszerezhető pár fizetett politikai helyért ugyanis már a Momentumon belül is gyilkos küzdelem folyik, így nem akarnak importálni plusz csapatokat, no meg féltik a vezetői helyüket is az olyan kipróbált intrikusoktól, mint Márki-Zay és Hadházy…

A bukásra álló vásárhelyi polgármester és lyukas zoknis képviselő ezért zsarolásképpen - vagy szalonszerűen szólva tárgyalási alapnak - létrehoztak egy másik mozgalmat, amit a neve alapján simán összekeverhet az emberek többsége a Momentum Mozgalommal…

Most itt tart az ügy. A röhejes zászlóbontás persze nem szólt másról, mint tömény orbánozásról, a szóhasználat szinte mondatról mondatra FeGyőrt idézte. Nem véletlenül. A Momentum hátán akarnak bemászni a brüsszeli, a Csongrád-megyei és budapesti képviselői helyekre.

A kérdés már csak az, hogy a Momentum, annak reményében, hogy Hadházy neve hozhat annyi szavazót, hogy átugorják az ötszázalékos küszöböt, beáldozza-e az uniós listája első helyét Hadházy számára?

A maradék balliberális szavazó meg persze nézett ki a fejéből, hogy erre mégis mi szükség volt… Ez után talán legalább néhány megérti, hogy még véletlenül sem a szavazók, netán az ország képviselete a cél, csak a biztos politikai állás. Mindenki más, főleg a szavazók, meg le vannak sz@rva a ballib oldalon.

]]>https://demagog.blogstar.hu/]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (16) Sport (729) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Gazdaság (694) Heti lámpás (282) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7262) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (531) Jobbegyenes (2724) Egészség (50) Autómánia (61) Tereb (146) Nézőpont (1) Belföld (10) Szépségápolás (15) Flag gondolja (34)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>