Ma 2023 május 31. Angéla, Petronella napja van. Holnap Tünde napja lesz.
Márki-Zay is gyalázza a polgári oldalra szavazókat

Márki-Zay is gyalázza a polgári oldalra szavazókat

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Hódmezővásárhely polgármestere vérig sértette a Fidesz választóit.

A legszegényebb, legtanulatlanabb emberek szavaznak a Fideszre – ezt mondta Facebook-videójában Márki-Zay Péter. A polgármester szerint a tanult emberek nem adják voksukat a kormánypártra.

A kormányfői ambíciókat dédelgető hódmezővásárhelyi polgármester szerint a tehetős és képzett emberek nem adják a voksukat a kormánypártra, úgyhogy Orbán Viktornak most az az érdeke, hogy az országban lehetőleg kevéssé kiművelt emberek legyenek. Márki-Zay még július elején jelentette be, hogy miniszterelnök-jelölt lesz a 2022-es országgyűlési választáson.

Mint a Magyar Nemzet ]]>korábban megírta:]]> folyamatosan újabb és újabb társadalmi rétegeket sértenek meg fölényeskedve a Momentum politikusai. Nemrég még Kádár Barnabás Facebook-bejegyzésétől volt hangos a sajtó, amelyben a párt egyik alapítója arról értekezett, hogy megfontolásra érdemes a nyugdíjasok szavazati jogának az elvétele.

Néhány napja pedig Fekete-Győr András, a Momentum elnöke tett közzé egy nagy vihart kavaró bejegyzést, amiben Orbán Viktor miniszterelnökre célozva arról írt, hogy szinte a teljes ország – a kórházak, az iskolák, az egyetemek, az iparkamarák, az ügyészségek, a bíróságok és a közmédia vezetői – „becsicskultak egy gyáva kicsi embernek”.

Fekete-Győr András – többek között – az oktatásban és az egészségügyben, valamint az igazságszolgáltatásban dolgozók sokaságát is lecsicskázta, pusztán azért, mert másképpen viszonyulnak Orbán Viktor politikájához, mint azt a Momentum elnöke szeretné.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Belföld (9) Mondom a magamét (6842) Mozi világ (440) Tereb (142) Autómánia (61) Történelem (15) Egészség (50) Életmód (1) Vetítő (30) Nagyvilág (1306) Sport (729) Irodalmi kávéház (521) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (681) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2620) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Heti lámpás (264) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>