Ma 2022 január 25. Pál napja van. Holnap Vanda, Paula napja lesz.
b349c388b38a318125c2316f7d2398ab.jpg

Magyarország a legjobb tízben

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Közel egy hónapja jelent meg a hír, amely elkerülte a magyar sajtó figyelmét: Egy amerikai kutatóintézet elkészítette a 10 befektetésre leginkább ajánlott ország rangsorát.

Így lettünk az elmúlt négy évben sereghajtókból éllovasok.

A legjobb tízbe bekerült Magyarország is, az elemzők a kilencedik helyre rangsorolták hazánkat.

Az elemzés Magyarország jó helyezése kapcsán kiemeli a tartósan alacsony inflációt valamint a Magyar Nemzeti Bank gazdasági növekedést serkentő intézkedéseit, többek között a jegybanki kamatcsökkentést. A kutatók hangsúlyozzák Orbán Viktor miniszterelnök növekedés-párti költségvetési és pénzügypolitikáját. Mindemellett az elemzés kitér arra is, hogy a kormányzat az idei év harmadik negyedévében a bankadó mérséklését tervezi.

Az ellenzék által sulykolt rémhírekkel szemben tehát a magyar pénzügy- és gazdaságpolitika sikeres, Magyarország vonzó állam a befektetések számára.

(Kép forrása: ]]>itt]]>.)

A Bretton Woods kutatóintézet elemzésében olyan befektetésre ajánlott államok között szerepel Magyarország – például az Egyesült Államok, Németország, Dánia, vagy éppen Japán – amelyek a hitelminősítők rangsorainak élvonalában szerepelnek.

Az elmúlt években Magyarország a gazdasági növekedés, a munkanélküliségi ráta, az infláció és a befektetések szempontjából is Európa élvonalába küzdötte magát. Már csak az a kérdés, mikor kapnak végre észbe a hitelminősítők is, és emelik befektetésre ajánlott kategóriába Magyarországot.

Lánczi Tamás - politikai tanácsadó

]]>www.hirado.hu]]> - Mozgástér-Blog

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Irodalmi kávéház (509) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Történelem (14) Életmód (1) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1464) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (663) Tereb (139) Sport (729) Politika (1579) Heti lámpás (256) Mondom a magamét (5838) Jobbegyenes (2204)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>