Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
Magyar Péter ezúttal Deutsch Tamásba akart beleállni, de csúnyán felsült

Magyar Péter ezúttal Deutsch Tamásba akart beleállni, de csúnyán felsült

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Varga Judit volt férjének az állításait nem árt a helyén kezelni.

 

A bíróság által megalapozatlannak ítélt vallomással találta meg Deutsch Tamást Magyar Péter – mutatott rá a ]]>Mandiner]]>. Csütörtöki ]]>Facebook-posztjában]]> Varga Judit egykori férje Deutsch Tamásba, a Fidesz EP-listavezetőjébe és veterán politikusába állt bele. A júniusi választásokra készülő újdonsült politikus egy 2015-ös perben készült iratot tett közzé, amiben egy rendőr arról értekezik, hogy Deutschot szerinte bedrogozott állapotban érte tetten két alkalommal is. 

Ám mivel képviselőként mentelmi jog illeti meg, a hatóság emberei mindkétszer kimenekítették, nem indult ellene eljárás. A hírportál felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarnak ezt a közlését is érdemes a helyén kezelni. 

A tanúvallomás ugyanis abból a perből származik, amit épp Deutsch indított, miután az Együtt volt vezetője, az ismét aktivizálódó Juhász Péter nyilvánosan ledrogosozta

– hangsúlyozta a Mandiner. Juhász ebben a procedúrában csatolta egyéb iratok mellett a Magyar Péter által most posztolt tanúvallomást, amit azonban még az első fokon Juhásznak igazat adó bíróság is figyelmen kívül hagyott a teljes megalapozatlansága miatt. 

Az állítólagos írásos vallomást tevő állítólagos rendőr semmilyen formában nem volt hajlandó megjelenni a tárgyaláson, nem reagált a bíróság megkeresésére sem. A jogerős ítéletben aztán a joghatóság mindenkit eltiltott a Juhász által megfogalmazott valótlanságok terjesztésétől, így adott esetben a poszt közléséből még Magyar Péternek is jogi problémája lehet.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Vetítő (30) Autómánia (61) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2786) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Politika (1582) Belföld (10) Gazdaság (704) Heti lámpás (312) Életmód (1) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7536) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (7) Tereb (146) Nézőpont (1) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>