Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Libsishow

Libsishow

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Pilhál keményen kiosztotta Fodorékat!

Most, hogy a Magyar Liberális Párt bejelentette, Sermer Ádám személyé­ben önálló jelöltet indít a jövő évi főpolgármester-választáson, egy másik liberális, Magyar Bálint egykori SZDSZ-elnök és kultuszminiszter ezt írta közösségi oldalára: „Egyszer már indítottak önálló jelöltet. Akkor is megtették, ami tőlük telt, a Fidesz sikeréért. A »migránsnépszavazás« során is igyekeztek a részvétel növelésével besegíteni a Fidesznek. Az meg külön haszon a Fidesznek, hogy liberálisnak nevezik magukat, holott csak kitartottak.”

(Érdekesség, hogy a hírt tálaló Nyugatifény.hu – a DK-hoz közeli hírportál – már a tudósítás alcímében ítéletet mond: „Újra akcióban a pénzéhes nímandok.” Láriferi egy ideje nem csípi Fodort, a „politika hercegét”.)

Van annak valami diszkrét bája, amikor egy bukott szabad demokrata vezér nekiront saját egykori elnök- és harcostársának. Az ember azon mereng, melyikük okozott/okoz nagyobb kárt az egyetemes magyarságnak. A megélhetési ellenzék szimbólumának számító Fodor vagy az Orbán-kormányt rendszeresen külföldön lejárató Magyar? A tagság és támogatottság nélküli, mások hátán parlamentbe ügyeskedő párt vezére vagy az idegenben „Magyarország-szakértőként” ármánykodó ellenfele?

Megjegyzem, a Liberálisok már 2014-ben is külön jelöltet indítottak, a kétségbeejtő Bodnár Zoltán akkor 2,1 százalékot kapott. (A mostani reménység, Sermer Ádám a marihuána legalizálásával próbál majd híveket szerezni.) A tenyérbe mászó Magyar Bálint sem ma kezdte Fidesz-mószeroló haknizását, ő ugyanazt teszi, amit közel száz éve elődei, a tanácskommün elzavart, sértett parazitái. A nyugatra menekült, ármánykodó liberálisok, kommunisták is úgy okoskodtak: békés viszonyok közt semmire se mennek, csak a zavarkeltés adhat nekik esélyt…

Ma már az sem. Így aztán összeugrottak. Vihar van a biliben. Libsishow.

Pilhál György - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Tv fotel (65) Nagyvilág (1464) Szépségápolás (15) Életmód (1) Egészség (50) Jobbegyenes (2383) Mozi világ (440) Gazdaság (667) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (260) Tereb (141) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61) Sport (729) Mozaik (83) Mondom a magamét (6241) Vetítő (30) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>