Ma 2019 február 23. Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.
Lámpavasak, IFA-platók, avagy félelem és reszketés a 24.hu szerkesztőségében

Lámpavasak, IFA-platók, avagy félelem és reszketés a 24.hu szerkesztőségében

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A 24.hu egyik zseniális szerzője sikeresen kimaxolta a hülyeséget.

 Aminek persze önmagában nem lenne semmilyen hírértéke. Arrafelé ez teljesen normális.

Papírforma.

„Ez náluk alap.”

Egy szem vendégművészüket kivéve, de testi épségének megőrzésének érdekében inkább eltekintenék a hírportál egyetlen írástudójának néven nevezésétől. Fennáll ugyanis annak a veszélye, hogy Soros György davosi útmutatásai és dicsérő szavaim miatt esetleg fideszes ügynöknek hiszik, és mint ilyet, egy ízlésesen díszített lámpavasra akasztják, hogy aztán szomorúan lengedezve hirdesse a fideszes gyűlöletkeltés és a kormánypropaganda rettenetes következményeit.

Aki esetleg nem tudná, a 24.hu szerkesztőségében nemcsak a hülyeség kimaxolása, hanem a jobboldali újságírók ilyen módon való meggyilkolása is fel szokott merülni. Fiatal, csillogó szemekkel és tág pupillákkal rendelkező újságírók ilyesmikről szoktak fantáziálni.

Ami lássuk be, mégiscsak egy fokkal humánusabb, mint az Átlátszó munkatársának ábrándozása. Ő a jobboldal újságíróinak kihűlt tetemét egy még forgalomban levő IFA-platóra ]]>lapátoltatná fel]]> az elvtársai által kirobbantott, majd megnyert forradalom után.

Hogy a fent nevezett urak miért vannak még szabadlábon – és a szakma közelében –, azt nem pontosan értem, mindazonáltal arra szeretném kérni őket, hogy ha és amennyiben idejük engedi, méltóztassák mérlegelni abbéli kérésemet, miszerint jómagam inkább egy jeltelen sírban végezném be lakájpropagandista létemet. Egyrészt sokkal stílusosabb, másrészt méltányossági alapon, mert azt a helyzetet igazán elkerülném, mikor családom, elsősorban a két kisfiam egy délutáni sétájuk során lenne kénytelenek lennének szembesülni apukájuk napok óta kandeláberen rothadó tetemével. Előre és innen is köszi.

A 24.hu csúcsra járatott sipákolását az váltotta ki, hogy fent (meg nem) nevezett munkatársuk – nem az írástudó – felfedezett egy blogot, ahol valaki – értelemszerűen egy blogger – elmesélt egy könnyfakasztónak szánt történetet arról, hogy a házukba költözött egy (figyelem!!) raszta hajú fiatalember, ami miatt egy ott lakó ezt az egészen döbbenetes, a legsötétebb vészkorszakot idéző feliratot függesztette ki a lépcsőházban:

„Tisztelt Tulajdonosok!

Csak szeretnénk önöket tájékoztatni, hogy (név) V. emeleti lakos (lépcsőházi lakását) eladta, és most az ÚJ TULAJDONOS fekete bőrű migránsokat költöztetett be.”

Döbbenet! Felháborító! Ide vezet a kormánypropaganda!

Gyűlölködnek, leveleznek, félnek meg írogatnak a magyarok. Mindez azért, mert Orbán dezinformációkat terjeszt szegény, még Fekete-Győr Andrásnál is csillogóbb szemű, teljesen ártatlan, legalább 28 diplomával rendelkező, az aleppói bombák rettenetes robajától poszttraumatikus stresszben szenvedő, majd Norvégiáig menekülő és egy ma született kecske… pardon bárány ártatlanságával rendelkező háborús menekültekről.

Világvége!

A blogger egy hosszú, Gőbölyös Soma-díjra érdemes oknyomozás során kiderítette, hogy tényleg beköltözött egy valószínűleg (csak valószínűleg, mert botcsinálta újságírónk végül nem tartotta fontosnak megemlíteni emberünk bőrszínét, így azt le sem írta. Peace and love meg unity van nácikáim) fekete pigmentációval megáldott fiatalember, aki kiváló angolsággal értetlenkedett egy sort. Hogy miről, az a bejegyzésből nem derül ki. Ahogyan az sem, hogy melyik rohadék nyilas házmester írta ki az ominózus és szégyenletes náci uszítást.

Lényegében semmi konkrétumot nem tudunk meg azon kívül, hogy a magyar ember hülye, lépcsőházban levelezik, félti a tyúkszaros, fasiszta náci életét, meg a még tyúkszarosabb közössége biztonságát. Mely magatartásával nyilvánvalóan kiírta magát minden rendes haladó, nyugati szalonból.

A haladó álláspont ugyanis az, hogy nem szabad félni, valamint ha egy Koppenhága közeli kocogás alkalmával négy nigériai úriember megerőszakolja az ember lányát, akkor oda kell tartani a másik testnyílását is, ki kell írni, hogy #nemfélünk, végezetül még több afrikai bevándorló mielőbbi behozataláért kell tüncizni. Hisz szegény eritreai fiúkák pusztán amiatt erőszakolnak meg havi több száz hölgyet, mert szomorúak az otthon maradt 40 családtagjuk miatt.

A nyugati világ elsorvadt agyú és életösztönű libsijei ezért aztán most már az úgynevezett családegyesítésért harcolnak.

A 24.hu a cikk végén kéjes örömmel idézi, mit is gondol a blogger és az újságíró az ilyen lépcsőházban levelező, az orbáni propaganda által kimosott agyú nácifasiszta, nyilas házmesterekről. Mutatom:

“Csak egyre tudtam gondolni a lépcsőmászás közben: basszátok meg, de komolyan.”

Bumm! Touche!

Mindeközben Németországban megjelent egy olyan fehérnemű (ajaj, baj lesz ebből a fehérezésből), melynek legfontosabb funkciója, hogy képtelenség lehúzni a viselőjéről. Ezzel a forradalmi újítással védi meg a fent nevezett ruhadarab viselőjét attól, hogy bizonyos észak-afrikainak tűnő, kísérő nélküli fiatalok megerőszakolják. Mondanom sem kell, el is kapkodták az magyar kormánypropaganda miatt meghülyített német lányok s asszonyok.

Ezzel egy időben az is kiderült, hogy a németek kétharmada (imádom ezt a szót) rendelkezik valamilyen önvédelmi fegyverrel.

Vitathatatlanul a Soros-plakátok ültették el a félelem magjait a szorgalmas germán hölgyekben.

Közben ismételgessük magunkban hogy egy meg nem nevezett épületben valahol valaki levelezett.

Na ugye.

]]>Végezetül]]> pár nappal ezelőtt egy kopasz olasz Macerata városában fényes nappal úgy döntött, nigériai migránsokra fog vadászni.

Le is lőtt szám szerint hat embert.

Ő egyébként a haladó híreszteléssekkel ellentétben nem a magyar kormánypropaganda miatt jött ki a béketűréséből, hanem bizonyos személyes tapasztalatok vitték rá erre a szörnyű tettre (Egy nigériai drogdíler megölt, majd feldarabolt egy helyi lakost).

A magyarok meg leveleznek... Botrány!!

És a legfrissebb hírt a végére tartogattam:

A németországi ]]>Cottbusban]]> az utóbbi időben megszaporodtak azok a viták, melyek során az illegális bevándorlók késekkel próbáltak érvényt szerezni az igazuknak.

Idegengyűlölő olvasóimnak mondom speciálba, hogy természetesen minden esetben a helyi lakosok kezdeményezték a verekedéseket – naná, hogy a Soros-plakátok miatt –, és a szír elméleti fizikusok csak a Higgs-bozonról próbáltak beszélgetni, de a buta, képzetlen, és iskolázatlan német férfiak félreértették őket. Ebből lett a csetepaté.

Úgyhogy most Cottbus nácijai tüntetgetnek, és amiatt könyörögnek, hogy ha lehetséges ne küldjenek több szír agysebészt és antropológust a városukba. A 24.hu viszont sztrókot kap egy lépcsőházba kifüggesztett levéltől.

És a végére egy idézettel zárnám szerény dolgozatomat. Az eredeti blogban is szerepel, ahogyan a 24.hu-s cikkben is. Nekem is pont ez járt a fejemben, miközben a 24.hu sivalkodását olvastam.

Íme:

Csak egyre tudtam gondolni (....): basszátok meg, de komolyan.”
Apáti Bence -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (3361) Belföld (5) Politika (1571) Heti lámpás (196) Egészség (50) Mozaik (6) Sport (727) Életmód (1) Flag gondolja (32) Kultúra (3) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Tereb (125) Autómánia (61) Jobbegyenes (1470) Gazdaság (602) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (452) Nagyvilág (1297) Történelem (3) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>