Ma 2020 július 02. Ottó napja van. Holnap Kornél, Soma napja lesz.
Külföldről fenyegették meg Magyarországot

Külföldről fenyegették meg Magyarországot

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hát nem érdekes?

Különös gazdasági folyamatokat lehet észlelni manapság.

Az elmúlt időszakban már-már 340-re emelkedett a Forint, és úgy tűnt, hogy ez az állapot megállíthatatlan. Még a gazdasághoz kevésbé értő embereknek is feltűnt, hogy ugyan semmilyen ok nem volt a Forint gyengülésére, mégis drasztikus mértékben zuhant, a durva gyengülés bekövetkezett.

Kicsit utánanéztünk itt a szerkesztőségben a folyamatoknak. Megnéztük a 2019-es választásokat, és megdöbbentő adatokat találtunk! Szabályosan rászálltak a Forintra az EP választások előtt is, és az Önkormányzati választások előtt is.

Elképesztő a Háttérhatalom szándéka Magyarországgal: szemmel látható, hogy nem kedveli az Orbán-kormányt a Globalogazdi, mutatunk egy grafikont, ami a Forint árfolyamát mutatja a két választás előtt közvetlenül (EP választás, és Önkormányzati választás):

]]>A GRAFIKON ITT TEKINTHETŐ MEG!]]>

Minden nap nagyokat böfögött az ellenzéki sajtó, hogy milyen rossz ez az Orbán kormány, mert gyengül a Forint. Itthon természetesen semmilyen hazai gazdasági változás nem történt, tehát ok sem volt arra, hogy ilyen szinten ingadozzon a Forint, mégis megtörtént. Kedves olvasóink vajon észrevették-e, hogy most a Forintról milyen szinten kussol a 444, meg a hvg, az RTL Klub, az index, és a többi balliberális szennymédia? UGYE? Milyen érdekes: vége a választásoknak, máris 330 alatt a Forint! Hát nem furcsa????

Összegzés: Kijelenthető, hogy a 2019-es választások előtt koordinált külföldi akció zajlott a Forint ellen. A globalista nagytőke egy “kicsit” megmozgatta a Forintot, hogy megtanítsa Magyarországnak, hol is a helyünk. Látszik hogy egy hatalmas, globális maffia szervezettel állunk szemben, amitől minket csak az Orbán-kormány (ha tetszik, ha nem) tud megvédeni.

A magát függetlennek hazudó balliberális média rendszeresen lehülyézi azokat, akik a Háttérhatalom létezéséről beszélnek. Azért mondják ezt HVG-ék, 444-ék, indexék, meg a többi, mert ők is oda vannak bekötve, és így védekeznek. Őket szolgálják. Csicskák.

]]>www.mindenszo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (5) Irodalmi kávéház (488) Életmód (1) Vetítő (37) Autómánia (61) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Történelem (14) Egészség (50) Mozi világ (440) Jobbegyenes (1790) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Tereb (140) Szépségápolás (15) Sport (729) Gasztronómia (539) Gazdaság (652) Mondom a magamét (4625) Politika (1571) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1450) Heti lámpás (241) Rejtőzködő magyarország (171)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>