Ma 2022 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Gyurcsány, tele gatyában

Gyurcsány, tele gatyában

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Úgy fest, Gyurcsánynak zabszem sem se fér a fenekébe.

Hogy mitől van tele a gatyája? Valószínűleg attól a két nap múlva várható bejelentéstől, amelyet az ősződi beszéd elhangzásának 15. évfordulójára időzítettek, s amelynek részleteiről a Nyugati Fény névre hallgató Gyurcsány-portál rendszeresen nyomozásszagú cikkeket közöl.

Arról a nagyjátékfilmről van szó, amely várhatóan ősszel kerül a mozikba, s feltehetően politikai krimiként fogja bemutatni az őszödi beszéd titokzatos kiszivárgásával kapcsolatos, majd az annak nyomán lezajlott drámai történéseket a TV székház 2006 szeptemberi ostromától kezdve az október 23-án történt véres eseményekig.

A Gyurcsány-portál jó bolsi szokás szerint már listázza azokat a színészeket, akik szerepet vállalnak a filmben. Mintha egy színésznek tilos lenne szabadon gyakorolnia tanult szakmáját. Igaz, a filmet Fletó nem hagyta jóvá.

Szerintük a két főszerepet Banovits Viviane és Mózes András játssza, de szerepel még a moziban Trill Zsolt, Szikszai Rémusz és Zayzon Zsolt is. Nekik tehát már ázik a kötél, ők is Vidnyánszky földönfutó sorsára juthatnak, ha Gyurcsányék hatalomra kerülnének. És Gubás Gabi is, aki a hírek szerint Dobrev Klára szerepét alakítja. A film munkacíme A hazugság ára, amit a produkció Facebook-oldala szerint akár az ElkXrtuk címet is viselheti.

A zabszemvezérelt Gyurcsány már látatlanban közölte közösségi oldalán, hogy „A forgatókönyvnek nyilvánvalóan nem lesz egy igaz mondata sem.” Neki Dobrev átírt történelme az igaz, aki a napokban azt arcátlankodta 2006-ról, hogy „több rendőr sérült meg súlyosan, mint tüntető”. Értik? A tüntetők támadtak a rendőrökre és nem fordítva. A tüntetők kardlapoztak, a lóháton érkező tüntetők vágtattak a rendőrök közé, a tüntetők lőtték ki a szemeket.

Gyurcsány szerint a valóság az, amit ő annak elismer. Tudjuk, szerinte az őszödi beszéd maga az igazságbeszéd.

A Bagi-Nacsa kettős soha nem tudna ekkora poént kitalálni.

Tisztességes embereknek ugyanis ez nem megy.

Horváth K. József - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Jobbegyenes (2383) Kultúra (6) Autómánia (61) Mozi világ (440) Belföld (8) Sport (729) Mozaik (83) Politika (1581) Nagyvilág (1464) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Gazdaság (667) Történelem (15) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6241) Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Tereb (141) Heti lámpás (260) Vetítő (30) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>