Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Konrád-magyar szótár

Konrád-magyar szótár

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Demens öregember vagy veszélyes CIA-s puccsszervező?

Ártalmatlan szobatudós vagy a leninfiúk méltó szellemi és vérségi utóda? Féljünk tőle vagy ne? Egyáltalán tudja, mit beszél? Segítünk eligazodni és kitölteni a légüres teret, ami a körúton belüli értelmiség és a nép közt tátong.

“A szomszédasszonytól hallottam ezt, aki már kint van a temetőben. A megkínzottak maradványait állítólag a kert végében hantolták el.” = Ti nem terjeszthettek alacsony színvonalú jobbos összeesküvés-elméleteket rólunk, főleg nem a köcsög Ambrózy, de én rólatok balosakat bármikor.

“14 évesen egy óra hosszat lengedeztem benne, amikor a szüleimet 1944-ben letartóztatták.” = Érezzetek bűntudatot, mint a németek, és cserébe hadd kormányozhassunk még egy kicsit! Ha ott működik nekünk, ebben a szar kis országban miért nem?

“Zajt hallottam a kapu felől és kinéztem, egy magyar cselédlányt hallottam a karonfogva egy német katonával.” = Rohadt náci nép vagytok. Mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint ti bennünket!

“Az iskolaigazgató azzal bocsájtott utamra, maradjak jó magyar gyerek.” = Rohadt kirekesztő népség vagytok! Ti vagytok az oka, hogy ezt nem sikerült megvalósítanom.

“Nem akartam befogadott lenni. Nem akartam hálás lenni. Menjek megint el diáknak valamelyik egyetemre, amikor már van diplomám, és már írom az esszéimet? Ez derogáció lett volna.” = Annyira üldöztek a kommunisták, hogy külföldön esetleg még dolgoznom kellett volna valami munkaszerű dolgot is akár. Reggeli kelés, bejárás, jelenléti ív, kell a francnak, úgyhogy inkább az üldözésüket választottam, meg az örökre kivajazott ösztöndíjas létet ebben a szar kis országban.

“Érdekel a világ. A kozmopolitaság kezdettől jellemzett.” = Már gyerekkoromtól fogva gyűlöllek benneteket, és fel akarom számolni a szar kis nemzeteteket valami színes meleg olvasztótégelyben.

“Politikailag képzett elemista voltam” = Magyargyűlölő libsi voltam már általánosban is.

“De a hatalom eleve taszított” = Ha nem mi voltunk benne.

“Aki egyszer uralomra kerül, mindenféle trükkel azon van, hogy ott maradjon” = Erről mondták a Macskafogóban, hogy “Nem akartam kinyírni eddig, de most már kinyírom, mert ronda, szemtelen egér ez!”

“Közülük még a kevés intelligens is frázisokat ismételget. Mindenáron meg akarja győzni a hallgatóit valami fennköltnek dologról, ami a politikus saját javát szolgálja.” = Bár saját önképünk szerint mi vagyunk a bolygó legokosabb lényei, a buta Orbán mégis saját fegyvereinkkel porolja ki a valagunkat minden focivébés évben, és ez nekünk kurvára fáj. Hiába a magas intellektusunk, tengersok eszünk meg végtelen számú diplománk, nem tudunk tenni ellene semmit.

“Engem nem sikerül meggyőznie, mert valamennyit tudok ezekről a trükkökről.” = Mi is ugyanezt próbáljuk 30 éve, és eleinte még jól is ment, de mára a rohadt magyar nép egyszerűen nem hisz nekünk.

“Osztály, nemzet, vallás – ezek nevében lehet kellemetlenkedni.” = Ezeket mind eltöröljük, felszámoljuk, ha győz újra a nemes forradalmunk. Ja, meg még a nemeket is, csak már én is öreg vagyok mindent fejben tartani, meg ez még nekem is túlzás, de ellenkezni nem nagyon merek, mióta Soros Gyuri bácsi befenyített az emlékezetes muszlimos eset óta.

Amit most látunk, az csak újabb applikáció” = Próbálok divatos szavakat is használni, mert ez állítólag menő.

“Göncz Árpádot a köztársasági elnökségre, Demszkyt a főpolgármesterségre, Darvas Ivánt a képviselőségre beszéltem rá, legyenek kiválóságok.” = A marionettfiguráim voltak, amit ti nem mondhattok ki, de én még henceghetek is velük.

“Sok mindenre beszéltem rá Sorost” = Én vagyok az egyik nagy politikai komisszárja itthon, azaz nálatok.

“Felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát” = Orbán már ’89-ben se csicskult be nekünk teljesen, pedig olyan jól ledumáltunk mindent a komcsikkal. Erre ő megjelent és belerondított.

“Erre volt tehetsége, tisztánlátása egy értelmiségi csoportnak, amely azzal a dilemmával állt szemben, hogy visszamenjen-e a szakmájához, vagy vacakoljon tovább a politikával.” = Korlátolt SZDSZ-es szobatudósok voltunk világéletünkben, de ezzel is betegre kerestük magunkat, amíg mi finghattuk a passzátszelet ebben a szar kis országban. Sajnos ennek most vége, de hátha visszajön.

“Megeshet, hogy Orbán úgy kerülheti el Ceausescu sorsát, ha önként elmegy” = Úgy szeretnénk lelőni a Orbánt, hogy a tárgyalás nem lesz két óránál hosszabb, az ügyész én leszek, a bíró meg Heller Ági, de a cigiszünet után cserélünk. A feleségét is lelőjük.

“Ceausescu sorsa” = Ki merészel menekülni az adósságcsapdánkból.

“Jóakaratú emberként azt kívánom, hogy Felcsútra menjen.” = Kicsit azért vegyünk vissza, Zsuzsa. Nem vagyunk mi ennyire tökösek, még a végén tenni kellene bármit az értelmiségieskedésen kívül, szóval maradjunk annyiban, hogy Orbán csak egy büdös gumicsizmás paraszt.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (513) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1465) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Tereb (141) Vetítő (30) Mozi világ (440) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6082) Politika (1581) Belföld (6) Gazdaság (664) Autómánia (61) Egészség (50) Jobbegyenes (2313) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (259) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Kultúra (6) Életmód (1) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>