Ma 2024 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Kockázat

Kockázat

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kinek van itt mumpsza?

A protokollszakértő Szabó Tímea szerint Hszi Csin-ping budapesti látogatása az ötvenes éveket idézi a Ferihegyi reptéren néptáncoló csoporttal és a lezárt fővárossal. Emellett – emeli föl mutatóujját a párbeszédes politikus asszony – Orbán Viktor Kína-barátsága veszélyes, és komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent hazánkra. A miniszterelnök Kína gyarmatává kívánja tenni Magyarországot az akkumulátorgyárak idetelepítésével és kínai titkosügynökök tömeges beengedésével. „Különösen pikáns, de inkább ijesztő és felháborító ez akkor – visítja Tímeánk –, amikor a kormány lépten-nyomon az ország szuverenitásáról és függetlenségéről papol.”
Érdekes, nem úgy volt, hogy Putyin gyarmata vagyunk?

Az ember valahogy úgy van ezzel a Szabó Tímeával, hogy miközben felszisszenve hallgatja, kicsit sajnálja is. Talán nehéz gyermekkora volt szegénynek, mit lehet tudni. Mert az nem létezik, hogy valakiben ennyire csúcsra járjon a bajkeverés, a félretájékoztatás. Hiszen ő is pontosan tudja, hogy Hszi Csin-ping pár nappal korábban Franciaországban járt, ahol Macron elnök a legmagasabb protokollal fogadta. (Sőt Ursula von der Leyen is kiloholt miatta Párizsba.) Meg azt is tudjuk, hogy nemrég a német kancellár és az amerikai külügyminiszter is Kínában járt. Ők vajon melyik polcon szerepelnek Tímea asszony szótárában?

Pár esztendeje a leleplezős Anonymus-sorozat egyik epizódjában bizonyos Gansperger Gyula ilyet mondott: „Most vannak ugye ezek a külföldön kiképzett figurák, mint a Szabó Tímea, ő a CIA-nak dolgozott kint Kabulban.”
Kinek van itt mumpsza?

Borítókép: Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. november 21-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mondom a magamét (7625) Szépségápolás (15) Politika (1582) Mozaik (83) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Heti lámpás (318) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Történelem (18) Sport (729) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2807) Belföld (11) Gazdaság (711) Kultúra (9) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>