Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Klicsko észt osztott egy berezelt újságírónak

Klicsko észt osztott egy berezelt újságírónak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Inverz Greta Thunberg tárgyalgat és üzenget országoknak.

Tőmondatokban a ]]>valaszonline]]> cikkéről.

Orosz lojalitással vádolta Orbán Viktort és Magyarországot egy volt bokszoló világbajnok, valamint azzal, hogy nem Ukrajna oldalán áll az ukrán-orosz konfliktusban.

Hát nézzük, mi észt osztott most Klicskó az egykori pofozógép. Mivel a Radában (Ukrán Parlament) az ököljog sem ritka vendég, így nem csodálkozom én sem, hogy ökölvívó (nem is akármilyen) a főváros polgármestere, az viszont már a politikai bizarr kategóriájában tartozik, hogy Németországban komoly politikai tárgyalásokat folytat és országoknak üzenget "aktivistaként" az inverz Greta Thunberg, Volodimir Klicsko.
De mit üzen? Hogy álljon Magyarország Ukrajna oldalára, akkor majd Ukrajna is ezt teszi.

Valóban?

Ez a kijelentés bizonyára érdemes volna megfontolásra akkor, ha bővítették volna – vagy akár csak most is megtennék – a kárpátaljai magyarok jogait, vagy ha felelősségre vonnák azokat az "alakulatokat", amelyek a helyi kisebbséget, vagyis a helybéli magyarokat félemlítették meg... Vagyis, kedves bokszoló úr! (És ez a gondolatot az alákérdező "kollégában" is felmerülhetett volna, ahelyett, hogy a rezet vizsgálta az alsóneműjében.) Tessék már odaállni a kárpátaljai magyarok oldalára, és akkor vélhetően Magyarország is odaáll Ukrajna oldalára, már amennyiben ezen felül azt mondja majd valaki hivatalosan, Magyarországnak címezve Ukrajna részéről – akár az a farokzenész kormányfő is –, hogy: Köszönöm a befogadott és támogatott több mint félmillió ukrán nevében, amit Magyarország Ukrajnáért tesz!

 

U.i.: A berezelt "újságírónak" még két javaslat: - Klicskó Úr, mit gondol, hogyan segíthtné Magyarország ukrajnát, miután csődbe ment és maga is segítségre szorul, mert ahogy önök követelik, nem vesz gázt Oroszországból? - Klicskó úr, hogy lehetséges az, hogy Ukrajna saját területén keresztül továbbra is átengedi az orosz gázt, miért nem zárja el a csapot?

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Tereb (141) Mozaik (83) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (8) Életmód (1) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Gazdaság (667) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Történelem (15) Irodalmi kávéház (513) Heti lámpás (260) Politika (1581) Nagyvilág (1464) Jobbegyenes (2383) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6241) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>