Ma 2020 november 27. Virgil napja van. Holnap Stefánia napja lesz.
Kemény szavak Deutsch Tamástól

Kemény szavak Deutsch Tamástól

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ne tűrjük tovább!

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő szerint Brüsszel bevándorláspárti politikusai folytatják a Magyarország, a magyar polgárok elleni támadást, erről szól az Általános Ügyek Tanácsának hétfői meghallgatása is, amely újabb nyomásgyakorlás Magyarországra.

Az EP-képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy az ülésen "faramuci módon" lehetőséget adnak az egyik legnyíltabban migránspárti képviselőnek, Judith Sargentininek, hogy elmondhassa - a korábban már a róla nevezett jelentésben is megfogalmazott - alaptalan vádjait Magyarországról.

Ahogy az egész Magyarország elleni támadás, úgy a hétfői tanácsi meghallgatás is a jövő évi EP-választási kampány része Brüsszel bevándorláspárti politikusai oldaláról - értékelt Deutsch Tamás.

Hozzátette: mára mindenki előtt világossá vált, hogy az EU-ban az egyik legélesebb konfliktus a bevándorláspárti és a bevándorlás-ellenes erők közötti politikai vita, ráadásul ennek a frontvonalában Magyarország áll. 

Magyarország az elmúlt három évben világos és egyértelmű, sikeres és eredményes lépéseket tudott tenni az Európa felé irányuló tömeges, népvándorlásszerű illegális bevándorlóáradat megállításában. A magyar emberek világos és egyértelmű döntést hoztak népszavazáson arról, hogy nem kérnek az illegális bevándorlók áttelepítésére vonatkozó kvótából, továbbá a tavaszi országgyűlési választáson arról, hogy Magyarország nem kíván bevándorló ország lenni - mondta.

Deutsch Tamás szerint ezek a demokratikus döntések váltják ki a Magyarország ellen irányuló nyomásgyakorló lépéseket, ezek között a Sargentini-jelentést "az összes hazugságával, tévedésével, valótlanságával, politikai rágalmával". A fokozódó nyomásgyakorlás ellenére sem a magyar polgárok, sem a kormány, sem a magyar néppárti európai parlamenti képviselők nem fognak változtatni a bevándorlást elutasító álláspontjukon - jelentette ki.

Határozott, világos és egyértelmű nemet mondunk a már az unió területén lévő illegális bevándorlók áttelepítésére, bármilyen kötelező kvóta szerinti elosztásukra. Nemet mondunk a határőrizet jogának elvételére, a Soros-hálózat bevándorlást-támogató tevékenységére, az ENSZ migrációs csomagjára, és nemet mondunk az uniós pénzekkel feltöltött anonim migránskártyákra is - mondta.

Deutsch Tamás szerint a Magyarországgal, a magyar polgárokkal szembeni, változatlan intenzitású nyomásgyakorlás még inkább aláhúzza a jövő májusi EP-választások jelentőségét. Májusban az EU valamennyi országában lehetőséget kapnak a polgárok arra, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlás kéréséről. A választás jó lehetőséget teremt arra, hogy megtörjék a bevándorláspárti többség erejét és olyan EP jöjjön létre, amely tükrözi az európai polgárok többségének az álláspontját - közölte.

MTI -]]> www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Heti lámpás (245) Mozi világ (440) Gazdaság (655) Belföld (5) Szépségápolás (15) Sport (729) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (492) Gasztronómia (539) Tereb (140) Titkok és talányok (12) Politika (1571) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Egészség (50) Mondom a magamét (4934) Történelem (14) Tv fotel (65) Vetítő (37) Nagyvilág (1452) Jobbegyenes (1905)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>