Ma 2022 augusztus 09. Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.
Karácsonyi köpet

Karácsonyi köpet

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Így telt a baloldali karácsony. - Bohár Dániel zseniális írása!

A 2020-as jónak nehezen nevezhető évből az hiányzott leginkább, hogy bizonyos elemek a karácsonyt is tele nyáladzák maró mocskukkal. Ezek nem ismernek és nem tisztelnek sem embert, sem Istent, sem ünnepet.

Bízom benne, hogy mindenkinek békében, boldogságban és – a legfontosabb – egészségben teltek karácsony napjai. Úgy gondolom, hogyha van év, amely eseményeit érdemes átgondolni higgadtan, nyugodtan, családi közegben az 2020. Így tettem én és így tett a családom is, amely azt hiszem egy teljesen természetes dolog. Hit, remény, Isten és Jézus Krisztus. Mindőjükre szükség volt az év átvészelésére. Van egy olyan sejtésem, hogy a legtöbb magyar család hasonlóan járt el, mint mi. Örült, hogy együtt lehetett, ha egyáltalán együtt lehetett, mert sokaknak ez (például a határok miatt) nem adatott meg. Örült, beszélgetett, jól érezte magát és boldog volt, hogy túlélte az évet és ezt most a szó szoros értelmében kell érteni, sajnos.

Nem mindenki érezte vagy tudta azt, hogy a karácsonynak miről is kell szólnia valójában. A magyar baloldal még a legszentebb ünnepet is be tudta mocskolni és át tudta politizálni, amely ismét egy olyan szintlépés, amelyre korábban nem volt példa.

A sort (ebben az esetben is) Gyurcsány Ferenc kezdte, aki főző videóval hangolódott a karácsonyra. A bukott miniszterelnök, aki mostanság már-már Vona gábori szinten vloggerkedik azzal jófejeskedett, hogy elkészített egy karácsonyi menüt mindössze 2500 forintból. Gyurcsány ezekkel a videókkal a fiatalabbakra halászik, arra a korosztályra, akiket miniszterelnöksége idején még rendőrökkel veretett agyon, illetve lövette szét őket. Gyurcsány “gourmet” Ferenc azért találta ki, hogy 2500 forintból főz karácsonyi vacsit, mert mint mondta a legtöbb magyar családnak ennyi, de inkább ennél kevesebb jut az asztalra karácsonykor. Ferenc a hiteles, a főzését egy körülbelül 30 ezer forintos Helly Hansen pólóban vezényelte le, amely árából pont segíthetett volna 12 magyar családnak, legalábbis az ő matekja szerint. A videóból sajnos nem derül ki, hogy a balatoni luxus nyaralójában vagy esetleg az Apró-villában vették fel. Utóbbi Buda legelitebb helyén van, több száz négyzetméteres és még azt érdemes tudni róla, hogy Gyurcsány Ferenc feleségének nagyapja kapta amiért segített leverni az 56-os forradalmat. Mondhatni kommunista ajándék, ahol az Apró-Gyurcsány család azóta is békében él. Gyurcsány azért is rendkívül gusztustalan, mert természetesen ez a videó is arról szól, hogy személyesen Orbán Viktor a hibás azért, mert vannak emberek (DK szerint mindenki), akiknek ez a karácsony tényleg nehezebb volt. Szerencsére Gyurcsány miniszterelnöksége idején minden magyar család milliókból főzőcskézhetett karácsonykor. Azt nem értem egyedül, hogyan tudta lehozni pia nélkül a menüt, mondjuk valószínűleg azokat a részeket kivágták.

Gyurcsány, az Gyurcsány. Ismerjük, tudjuk mire számíthatunk tőle, de titkon bíztam benne, hogy a többi balos legalább karácsonyra lehiggad. Tévedtem. A személyes kedvencem Szabó Tímea, aki az ünnep alkalmából Novák Katalinba kötött bele. A miniszter asszony még karácsony előtt töltött fel egy fotót a közösségi oldalára, amelyen takarít, ablakot tisztít. Szabó Tímea szerint Novák Katalin ezt nem megfelelően tette, mert amúgy is a NER-ben lévők nem takarítanak, hanem mindent megcsinálnak helyettük. Legalábbis Szabó Tímea szerint. Nem mondom, tényleg szar lehet ellenzékinek lenni, mert ilyen hülyeségeket kitalálni bizony nem könnyű. A történetnek egy fontos tanulsága van ugyanakkor! Végre kiderült, hogy Szabó Tímea ért valamihez, ami a takarítás. Sokkal jobban tenné, ha a parlamenti okádás helyett a saját házát takarítaná. Még egy adalék! A NER-ező Szabó Tímea egyébként sofőrrel jár. Igen, egy lényegében mérhetetlen párt egyik emberét hozzák-viszik. Mondjuk, ha úgy vezet, mint ahogy politizál, akkor jobb is.

Békességben és szeretetben telt Hadházy Ákos karácsonya is, aki egy német-francia dokumentumfilm szerepléssel lepte meg a közönségét. Mindig jobbra számít az ember – ahogy mondani szokták. Szóval az ARTE nevű csatorna készített egy filmet Magyarországról, amelyben egymilliómodszorra is elmondták, hogy kiépült a diktatúra. A kiváló televíziós szakemberek úgy érezték, hogy ebben a témában a leghitelesebb szereplő Hadházy Ákos lenne. Hadházy, így karácsony alkalmából mocskolta is egy kicsit a saját hazáját, ahogy ezt már megszokhattuk tőke. A filmben egyébként sokat beszél a korrupcióról, de az a rész sajnos kimaradt, amikor Hadházy már hetekkel azelőtt tudott az ellenzék közös jelöltjének mutyijairól Borsod megyében. Hadházy Ákos azért nem fedte fel Bíró László mocskos ügyeit, mert bízott a baloldali győzelemben. A vereség másnapján azonban egyből előállt és nyilvánosságra hozta, amit korábban is tudott. Így üldözi a korrupciót Hadházy. Úgy fest, hogy van belőle jó és rossz fajta is, attól függ ki műveli.

Így telt a baloldali karácsony. Ameddig mi örültünk a családunknak, addig ők hergeltek és mocskolódtak. Kinek, milyen a lelke, ugye?!

Bohár Dániel - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Irodalmi kávéház (513) Heti lámpás (260) Gazdaság (667) Vetítő (30) Kultúra (6) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6233) Mozi világ (440) Nagyvilág (1464) Politika (1581) Jobbegyenes (2378) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Tv fotel (65) Belföld (8) Mozaik (83) Tereb (141) Egészség (50) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>