Ma 2021 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
Karácsony újra padlóra került, ezúttal rá is számoltak

Karácsony újra padlóra került, ezúttal rá is számoltak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ezt nevezik K.O-nak!

Fidesz: Karácsony legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni nem

Amíg Karácsony Gergely, Zugló polgármestere nem tesz rendet a kerületében, addig a Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem fogadják őt – közölte a Fidesz budapesti szervezete szombaton az MTI-vel, arra reagálva, hogy az MSZP és a Párbeszéd közös főpolgármesterjelöltje kampánya részeként „kerületjárásba” kezdett.

A közleményben azt írták, Zugló polgármestere ne most fedezze fel Budapestet, inkább tegyen rendet az általa vezetett kerületben. Szerintük Zugló a kerületvezető alkalmatlansága miatt a főváros legsikertelenebb városrésze lett, „vezetetlen” és botrányoktól hangos.

Kiemelték, a kerületek közül egyedül a XIV.-ben veszteséges a parkolás, a botrányos szerződések a zuglóiaknak egymillió adóforintjukba kerül naponta. Karácsony Gergely az előnytelen szerződéseket még mindig nem mondta fel, és menekül a felelősség elől – tették hozzá.

A Fidesz budapesti szervezete közölte: egy ennyire alkalmatlan polgármester legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni semmiképp.

„Amíg Karácsony Gergely nem tesz rendet Zuglóban, a Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem kívánják kísérgetni más kerületekben sem” – áll a közleményben.

MTI

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1578) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Egészség (50) Gazdaság (663) Életmód (1) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5743) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (509) Heti lámpás (255) Jobbegyenes (2168) Tv fotel (65) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1463) Vetítő (30) Történelem (14) Tereb (138) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Autómánia (61) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>