Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Karácsony már az MSZP-nek is nagyon ciki

Karácsony már az MSZP-nek is nagyon ciki

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Geri ismét nagyon csúnyán lebőgött.

Annyira elege lehet az MSZP-nek Karácsony Gergelyből, hogy a párt egyik erős embere kétségbeesésében már Tarlós Istvánra hivatkozik a kampányban a pestszentlőrinci közéleti magazin címlapján. A lap szerint a helyi jelöltben, Szaniszló Sándorban még Tarlós István főpolgármester is megbízik. Ez egyébként nyilvánvaló hazugság tekintettel a szoci politikus korábbi zűrös ügyeire.

Szaniszló Sándorban még Tarlós István is megbízik – ezt a mesét próbálja elhitetni választóival az MSZP Pestszentlőrincen a helyi közéleti magazinban. Nagyon úgy néz ki, hogy a szocialistáknak annyira ciki már Karácsony Gergely, hogy a főpolgármesterben látták meg azt a személyt, aki “mellett” jobb színben tüntethetik fel magukat.

A kijelentés azonban nyilvánvaló hazugság, Szaniszló Sándor és a XVIII. kerületi szocialisták háza táján ugyanis semmi sincs rendben; a helyi szoci politikusok tevékenységét rengeteg botrány és zűrös ügy kísérte. A PestiSrácok.hu 2014-ben elsőként tárta a nyilvánosság elé a XVIII. kerületi MSZP-sek botrányait és írt Szaniszló Sándor jelenlegi fővárosi önkormányzati képviselő dolgairól, akinek aztán vagyongyarapításáról, lakáspanamájáról, kozmetikázott vagyonnyilatkozatáról és el nem számolt egymilliós bevételéről írt cikksorozatot a ]]>lorinciblog.com]]> és a ]]>ballator18ker.blogstar.hu]]>.

Erről ]]>korábbi írásunkban]]> részletesen is olvashatnak.

Vezető kép: MSZP.hu

]]>www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (15) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6241) Flag gondolja (33) Gazdaság (667) Életmód (1) Politika (1581) Vetítő (30) Tereb (141) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (513) Jobbegyenes (2383) Sport (729) Nagyvilág (1464) Belföld (8) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (260) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>