Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
Kálmán, a keményvonalas

Kálmán, a keményvonalas

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Sokadszorra bizonyosodik be, hogy a dollárbaloldalon és a dollármédiában semmi nem az, aminek látszik.

Még Kálmán Olga műsorvezető társait is meglepte a DK-s politikusnő szokatlan coming outja. Ugyanis amikor a Demokratikus Koalíció zsebtévéjében a Telexnek a műsorról írt lesújtó kritikáját tárgyalták, Kálmán amellett kezdett agitálni, hogy tőle aztán senki ne várja, hogy kibújjon a Gyurcsány-buborékból. Miután Szuhai Botond műsorvezető beolvasta, hogy a balliberális portál szerint a műsor „szerénytelen DK-propaganda, Heti hetes- és Bayer-show-köntösbe bújtatva, ám ezeknél jóval kevésbé szórakoztató”, Kálmán Olga kikérte magának, hogy bárki akár még csak a függetlenség látszatát keresse a zsebtévén. 

– (Az internetes csatorna neve) DK tévé, és bár van egy vendégszékünk, de mindig DK-sok csinálják a műsort, DK szubjektív néven. Hát bocsássák meg nekünk, de nem tévedésből, hanem szándékoltan a DK-sok és a DK által képviselt érveket, véleményeket képviseljük, és nem is fogunk máshogy cselekedni – hadarta Kálmán. A gyurcsányisták kiskátéjának is beillő szóáradaton még a többiek is kissé megütköztek, Vágó István pedig rögtön árnyalni próbálta a keményvonalas szónoklatot. 

– Nemcsak DK-sok ülnek itt, hanem DK-n kívüliek is, akik nem feltétlenül azért vannak itt, hogy minket cseszegessenek, úgyhogy nagyon kíváncsiak is vagyunk arra, hogy a DK-n kívülről esetleg milyen kritikát tudnak megfogalmazni velünk kapcsolatban – replikázott a szkeptikus. A „párton kívüli” vendég egyébként Kaltenbach Jenő jogtudós volt, aki a Wikipédia oldala szerint „2022-ben nyíltan támogatta a Demokratikus Koalíció és Dobrev Klára politikáját”. Vágó megjegyzésére gyorsan tisztázta is: „nem feltétlenül fogalmaznék meg (kritikát), különben nem jöttem volna ide”. Biztos, ami biztos, azért még Kálmán is odavetette Kaltenbachnak: „azért azt nem kértük, hogy mondjál kritikát”.

Kálmán Olgának a múlt csütörtöki árnyékkormányinfón elmondott szavai még sokkal pikánsabbá teszik az egész történetet. Mindössze egy nappal a zsebtévé adása előtt a DK-s honanya még nem hirdette fennhangon, hogy vérbeli propagandistának tartja magát, aki semmi olyasmit nem hajlandó mondani, ami ne simulna a pártja által hangoztatott érvekbe vagy véleményekbe. Sőt, még ő vádolt ezzel másokat. Amikor ugyanis a Mediaworks munkatársa a DK számára kényes kérdéseket tett fel a párthoz köthető lejáratóportál, az Ezalényeg.hu pénzügyi hátteréről, akkor Kálmán válasz helyett a jobboldali sajtót kezdte gyalázni, propagandasajtónak és cselédmédiának nevezve azt. 

Költői kérdés, hogy Kálmán Olga valóban az az autonóm személyiség volt-e, akinek a balos közvélemény gondolta, amikor az ATV-n futó Egyenes beszédet vezette. Sokadszorra bizonyosodik be, hogy a dollárbaloldalon és a dollármédiában semmi nem az, aminek látszik.

Kárpáti András - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Mondom a magamét (7613) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2805) Tereb (146) Életmód (1) Mozi világ (440) Heti lámpás (314) Történelem (18) Vetítő (30) Gazdaság (710) Belföld (11) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>