Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Juncker: terroristát a magyarnak!

Juncker: terroristát a magyarnak!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Brüsszel kötelezettségszegési eljárást indított ellenünk, mert nem vettünk át 1294 migránst.

A történet persze nem erről a „pár vendégről” szól, hanem a majdani százezrekről. Legyünk szolidárisak: nehogy már csak feléjük robbantgassanak!

 Bünti, elítélés, szégyenpad – a hazai libbalnak azonnal ez jutott eszébe az Európai Bizottság ]]>tegnapi döntéséről.]]> Aztán inkább elkezdtek sunnyogni, mert migráns témában idehaza ez az új ellenzéki pr-jelszó. „Kerítésbontó Botka” is már úton-útfélen ]]>„pontosít” a határnyitásról]]> – csak Brüsszelben meg ne hallják.

Az uniós kötelezettségszegési eljárás megindítása persze roppantul fenyegetően hangzana, ha nem lenne hasonlóból minden uniós tagállamnak egy raklapnyi a spájzban – a legtöbb amúgy a németeknél és a franciáknál. Ezt tudja Jean-Claude Juncker bizottsági elnök is, a tegnapi lépésnek nem is ez a lényege.

Brüsszel a bájos nevű eljárással nem, hogy figyelmeztetni, de konkrétan fegyelmezni és megfélemlíteni akar! Érdekes módon azokat, akik más kérdésekben is szembe mennek az uniós bürokrácia uraival: a cseheket, lengyeleket – és „természetesen” a magyarokat.

Nem a nekünk most „kiosztott” 1294 migráns a fontos. A görögök és az olaszok most amúgy összesen is legfeljebb 13 ezer bevándorlót passzolnának át, akik beleférnek a mostani „önkéntes kvóta” kereteibe – azaz „szinte biztos”, hogy nem terroristák vagy gazdasági bevándorlók. Ezeket átvehetnék a nagyok, a németeknél fel sem tűnne, és nem lenne semmi balhé. Brüsszelben amúgy is bevett eljárás a „söpörjünk a szőnyeg alá a problémákat”.

De Junkeréknek most keménykedni kell! Először is azért, hogy a magyarok és szlovákok által indított kvótaperben még véletlenül se merüljön fel, hogy folyamatosan átvernek mindenkit.

Például éppen az említett migráns-vendéglátás kapcsán. Történetesen az Európai Tanácsban az uniós miniszterelnökök anno úgy döntöttek, hogy a befogadás csak önkéntes lehet. Az Európai Bizottság nagy ívben tett erre, és a belügyminiszteri tanács elé vitte a kérdést – ott meg nincs vétójog, hiába ellenkeztünk. Azóta pedig Merkelék megakadályozzák, hogy a téma újra napirendre kerüljön. Szép dolog is az uniós demokrácia!

De még ennél is fontosabb, hogy ha az „önkéntes kvóta” átmegy, utána a „kötelezőt” pár eljárási trükkel már minden további nélkül keresztül lehet verni. Akkor pedig nem 1294 előre átvilágított migránsról, hanem „ad hoc” százezrekről lesz szó. Köztük terroristákról, mert hiába széplelkűsködik bárki: ez ezzel jár!

A migráns-import egyben terroristák behozatalát is jelenti! Ha csak a számoknak hisznek, tessék: csak Németországban négy év alatt az ötszörösére emelkedett a „menekültek közé befurakodott” terroristák száma. Míg 2013-ben még „csak” 130 ilyen egyénről volt tudomásuk, jelenleg 680 potenciális terroristát figyelnek meg éjjel-nappal.

Akarjuk ezt? Nem. Mi, és a visegrádi négyeken túl egyre több ország ezt nagyon nem szeretné. Szerintünk az európai szolidaritás azt jelenti, hogy megvédjük a saját – és így az unió határait is. Junkerék szerint viszont a szolidaritás az, hogy mi is kapjunk az általuk előidézett terrorfrászból!

Nehogy már csak Brüsszelben, Párizsban és Londonban kelljen félni! Rettegjenek a csehek, lengyelek és magyarok is! Terroristát, és ne csak lejárt szavatosságú élelmiszert kapjanak a „gyarmatiak”!

Ha ezt lenyelik, akkor innentől kezdve mindent le lehet tolni a torkukon! Hiszen, ha már a saját országuk, népük és családjuk biztonságát is feláldozzák, akkor a többi megy majd, mind a karikacsapás.

Lesz Európai Egyesült Államok, ahol a kicsiknek, a „keleti rebelliseknek” kuss a neve, majd német és francia dönt, hogy nekik mennyi jár az egyenjogúságból.

Majd ők eldöntik azt is, hogy ki és hogyan kormányozzon felettünk!

 
Fotó: stopthetakeover.org

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Gazdaság (713) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Heti lámpás (322) Jobbegyenes (2823) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Autómánia (61) Mozaik (83) Politika (1582) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Mondom a magamét (7708) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Történelem (18) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>