Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Jakabnak toboroz a ballib média

Jakabnak toboroz a ballib média

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A könnyeimet törölgettem, amíg a 24.hu-s Jakab bohóc interjút olvastam.

Egy ilyen, talpig becsületes, jóravaló embert, aki most, lám, A Nép Pártján mozgalmát megalapította, azt csak támogatni lehet. Támogatni, mert ha ő önzetlenül, mindent a népért tesz, akkor Péter egy szolga, A Nép szolgája... Vagy mégsem. Ezt a szlogent már lefoglalta egy másik bohóc, a Zelenszkíj.

No, mindegy is, mert a lényeg az, hogy csöpögős beszélgetésen van túl a 24.hu szolgája a magyar parlament (most éppen nem dühös, hanem) szomorú bohócával, Péterrel. Nem azért mert toboroz mozgalmához, hanem, mert... Mert miért is? Olyannyira magvasra sikeredett az államférfiakhoz illő (toborzó) nagyinterjú, hogy azt (véletlenül) részben vagy egészben izibe át is vette minden lényeges ballib portál. De még a lényegtelenebbek is, az olyanok, mint a Magyar Hang. Harsogják hát országnak-világnak szegény kis Jakab bohóc siránkozását. Hogy Orbánhoz ezek után már nem is szóhat, hogy megbánta mert Márky-Zay-nak ugrott a méretes választási zakó után.

Megtudjuk tőle, hogy aki ér(t) valamit a Jobbikban, az mindenképp vele tart majd, olvasunk tőle tizenezres számokat, meg hogy házhoz megy majd ő, a parízeres Jakab bohóc, ha fröccsre, vagy paprikáskrumplira hívják, és főként összefog majd mindenkivel, aki számít. És, és miniszterelnök-jelölt szeretne lenni. Nagyon! Ott, azon az oldalon. Ott, ahol a balosok, meg a libsik nyalogatják sebeiket éppen, ahova a Jobbik nélküle már nem tartozik, állítja a jóravaló szomorú bohóc. Aki éppen toboroz. A 24.hu-n. Hoppá, álljunk meg egy pillanatra! Most, hogy kiszállt a Jobbikból, viszi magával a libbantakat? – tenném fel a költői kérdést, de még csak ez sem igaz, mert magát meg jobboldalinak mondaná az interjúban. És bár ezt ki is mondja, de mégsem mondja, mert ez nem érdekel senkit. Miközben emiatt összezavarodom, továbbra is könnyeimmel küszködöm, de most mégis odabiggyesztek egy piros pontot, mert igazat kell adjak Jakab Péternek. Valóban senkit sem érdekel.

De a 24.hu, az agymosást végző ellenzéki médium csak nem hazudtolja meg magát. Ahogy az újságíró, vélhetően az írásain csüngő Gyurcsány és Társai Zrt. többi hívője sem veszi észre a hazugságokat, csúsztatásokat. Azt, hogy a rezsiárak nem szabadultak el, hogy Jakab bohóc állításával szemben van benzin a benzinkutakon, és senki nem halt szomjan az Alföldön sem.

A lényeg pedig, hogy Gyöngyösi már Rogán Antal szócsöve, ő, a szomorú bohóc pedig a gazdasági válság veszteseit képviseli, és olyan iszonyatosan tömeges tüntetést kell már, de olyan... De milyen? Valóban! Az utóbbi időben volt néhány bukott tünti, de parízeres Péternek még egyet sem szerveztek?! Lehet, ideje lenne szólni a mamuszos barátnőnek, hogy a bohóc fellépne!

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2823) Kultúra (9) Tereb (146) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Gazdaság (713) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7708) Tv fotel (65) Autómánia (61) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Gasztronómia (539) Politika (1582) Heti lámpás (322) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Sport (729) Mozi világ (440) Életmód (1) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Mozaik (83) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>