Ma 2022 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Jakab, itt a vége, ideje kiszállni

Jakab, itt a vége, ideje kiszállni

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Egészen elképesztő történet.

 

Jakab Péterről még a pszichológiai szakvizsgával nem rendelkező civilek is képesek megállapítani, hogy valami nagyon nincs rendben vele. Folyton dühös, mérges valamiért, könnyen agresszívvá válik, de azt hiszem, az ő esetében ez egy állandósult állapot, olyankor érzi jól magát, ha jól felfújhatja magát, és vérben forgó szemekkel pufoghat.

A folyton dühöngő politikus még úgy is megalázó vereségbe hajszolta bele saját pártját, hogy Kádár Jánost idéző, úgymond az egyszerű melósoknak szóló facebookos gasztrószösszenetei igen sok lájkot voltak képesek termelni. Amelyekről a Soros Gyuri bácsi kezéből lelkesen falatozó balliberális lapok minden esetben lelkendezve számoltak be. Hiszen a parizer, a Piros Arany, no meg a kifli triumvirátus egészen biztosan meg fogja dönteni a rendszert.

Talán valami ilyesmire gondoltak. Tévesen.

Ezt most már tudjuk, de Jakab Péternek valamiért egyelőre nem ment át ez az egyértelmű jelzés. Még mindig harcol, nagyjából ugyanúgy, semmit sem változtatva,  pont akképpen, mint aki képtelen feldolgozni, hogy az a stílus és azok a mondatok, amiket eddig használt, hatástalanok voltak.
A napokban például közelmúltbeli hibáival semmit sem tanulva  üzente meg Kövér Lászlónak, hogy remegjen… (A bajsza ugyebár.)

De valójában ki is remeghet? Merthogy hosszúra nyúlt bevezetőm után megérkeztünk a lényeghez; tegnap egy egészen döbbenetes, elsőre szinte hihetetlen esetre derült fény. Több újság is megírta, hogy Szilágyi György volt jobbikos alelnök élettársát állítólag megpróbálta megerőszakolni egy disznóvágás alkalmával egy jobbikos politikus. Az illető felcsalta a fiatal, 24 éves hölgyet egy szobába, levetkőzött előtte, és megpróbált közösülni vele. Az állítólagos akció” még tavaly év végén történt, és csak azért hiúsult meg, mert egy viszonylag józanabb politikus, meghallván a sikoltozást, berontott a helyiségbe és megakadályozta a dolgot.

De, hogy miért remeghet Jakab Péter? Nos, azért mert ő is ott volt az ominózus buliban. Azonban, ha hinni lehet a beszámolóknak, lényegében csak a teste volt jelen; állítólag annyira becsípett, hogy semmiről nem tudott.

Mondom, nincs jó állapotban Peti, ami azért valahol érthető, hiszen felesége még az ősszel, miután kiderült, hogy a kelleténél és szükségesnél egy csöppet több időt tölt el kabinetfőnökével egy a Jobbik által bérelt munkalakásban, kiírta a Facebookra, hogy egyedülálló, és a pártelnök is levette a jegygyűrűjét. Azóta sem hordja. 

És ha már szóba került a kabinetfőnök, Molnár Enikő; állítólag ő is ott volt a disznóvágáson. Hogy hallotta-e a fiatal nő kétségbeesett sikoltozását, nem tudni, mindenesetre róla nem került elő olyan információ, hogy megpróbált volna véget vetni a szexuális erőszakoskodásnak.

Az esetet egyébként Szilágyi György is megerősítette, tehát szó sincs arról, amit Jakab irt ki még tegnap a Facebook-oldalára, azaz, hogy a propaganda hazudozna össze meg vissza.

De a történet, ha lehet még csúnyább, ugyanis majdnem négy hónapja nem történt semmi. Az esetet az amúgy jelen lévő pártvezetés nemcsak, hogy megpróbálta eltitkolni, de hónapok óta nem igyekeztek elindítani egy belső, etikai vizsgálatot.

Persze, egy nemi erőszak kísérlet gyanúja nem holmi belső pártügy. Ha valóban megtörtént, akkor bizony büntetőügy. De ez már igazán mellékes.

Jakab Péternek tudnia kellett arról, hogy egyik embere a gyanú szerint megpróbált megerőszakolni egy nőt, de az égvilágon semmit sem tett, sőt most is csak gúnyolódik, tagad, fenyegetőzik, és nem vállalja a felelősséget. És ami a legaljasabb, egy fikarcnyi együttérzést sem mutat az áldozat iránt.

Egészen elképesztő történet. Az meg tényleg csak hab a tortán, hogy honi megélhetési feministák, isztambuli egyezményezők, vak komondorozók úgy kussolnak, hogy hallani lehet a legyek zümmögését. 

Egy ilyen botrány után, az lenne a minimum, hogy Jakab villámgyorsan lemondjon, nem pedig érzéketlenül gúnyolódva fenyegetőzzön, és lelkesen készüljön a Jobbik tisztújítására.

Jakab, itt a vége. Ideje kiszállni.

Apáti Bence - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Tereb (141) Mozaik (83) Tv fotel (65) Sport (729) Autómánia (61) Gazdaság (664) Életmód (1) Nagyvilág (1465) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Heti lámpás (259) Jobbegyenes (2312) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (513) Történelem (15) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6080) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>