Ma 2022 november 26. Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.
Jakab bejelentette a Jobbik megsemmisülését

Jakab bejelentette a Jobbik megsemmisülését

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ez már a vég!

Az egykoron jobboldalról induló párt ugyanis bejelentette, hogy támogatja az egy-egy elleni harcot, vagyis hogy a választásokon egy kormánypárti jelölt ellen egy ellenzéki jelölt induljon.

Jakab Péteréknek már egyáltalán nem fekszenek az ágy szélére, ha a DK-val, a Momentummal vagy az MSZP-vel kell összefeküdniük, hanem vidáman bebújnak a nagy közös takaró alá.

Nem érdeklik már őket a Momentum magyargyűlölő felszólalásai, a DK árokásó politikája, a kereszténygyalázás, a nemzeti értékek semmibe vétele, a nemzetközi politika előnyben részesítése, a nemzetivel szemben. Nekik csak egy dolog leng szemük előtt, az ördögnek vizonált Orbán Viktor legyőzése még akkor is, ha ezért saját korábbi választóikat kell szembeköpni és nyakig kell a ganéban járni.

A Jobbik saját sírját ássa tovább. Ha eddig bárkinek egy pici kétsége is volt abban, hogy a párt mára nem vált egy baloldali-liberális alakulattá, akkor az ellenzékkel való teljes összeborulásuk ezt teljesen eloszlatta.

Mivel a Jobbik az ellenzékben jelenleg egy kisebbséget alkot, biztosak lehetünk abban, hogy Gyurcsány be fogja őket csicskítani, kapnak néhány mandátumot, amiért örökké hálásnak kell lenniük neki. Lehet, hogy a következő négy évben lesz még néhány Jobbikos képviselő a parlamentben, de a lassú halál elkerülhetetlen és pár év múlva már maximum a DK egyik fiókszervezete lesz lesz a párt.

]]>https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Tereb (142) Autómánia (61) Sport (729) Egészség (50) Nagyvilág (1304) Politika (1581) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Életmód (1) Irodalmi kávéház (516) Gazdaság (669) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6456) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Jobbegyenes (2480) Gasztronómia (539) Belföld (8) Heti lámpás (260) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>