Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
Így veri át a nézőket az RTL

Így veri át a nézőket az RTL

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

RTL rajongók figyelmébe

Németországban egy riporternő sárral kente be az arcát élő adás előtt, mintha ő is kivette volna a részét az árvíz által okozott károk helyreállításából. Az adás előtt egy helyi lakos ezt észrevette és videót készített az esetről – írja a Híradó.hu.

Németországban az elmúlt időszakban ]]>a szélsőséges időjárás miatt árvizek okoztak hatalmas pusztításokat]]>.

Az egyik árvízi tudósításban a német RTL televíziós csatornán a 39 éves Susanna Ohlen riporter az élő adás előtt sárral kente be az arcát, hogy a nézőknek úgy tűnjön, mintha segített volna a helyi lakosoknak. Nyilvánvalóan annak érdekében, hogy hitelesebbnek tűnjön. Ez a trükk azonban nem jött össze.

Egy helyi lakos videót készített az esetről, és meg is osztotta a közösségi oldalán.

A videó futótűzként terjedt a közösségi oldalakon. Az esetről rengetegen kifejtették véleményüket, jellemzően felháborodásukat fejezték ki.

A videó kikerülése után a riporternő azt mondta, hogy ennek az esetnek soha nem lett volna szabad megtörténnie – olvasható a fenti tweetben.

Ohlen, aki többek között a Guten Morgen Deutschland című műsort vezeti, kemény kritikákat kapott az Instagramon is.

Az RTL hitelesnek tartja a közösségi oldalakon keringő felvételeket, de a vádaknak házon belül akar a végére járni.

Susanna Ohlen a következő állítással próbálta védeni magát az ügyben az ]]>RTL hivatalos oldalán]]>: „Súlyos hibát követtem el hétfőn az árvíz területén, mielőtt adásba kerültem volna a Guten Morgen Deutschland című műsorban. Miután már az előző napokon is segítettem a térségben, szégyelltem, hogy aznap reggel tiszta felsőben álltam a kamera elé a többi segédmunkás előtt. Emiatt gondolkodás nélkül sárral kentem be a ruhámat. Újságíróként ennek soha nem lett volna szabad megtörténnie velem, miközben olyan ember vagyok, aki átérzi az érintettek szenvedését. Bocsánatot kérek.”

Az eredeti cikk ]]>IDE]]> kattintva érhető el.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (711) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7660) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Politika (1582) Történelem (18) Autómánia (61) Mozi világ (440) Sport (729) Jobbegyenes (2816) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (9) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Életmód (1) Mozaik (83) Heti lámpás (319) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>