Ma 2022 május 22. Júlia, Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.
Hülyét csinált magából Soros fia

Hülyét csinált magából Soros fia

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez bizony ultra ciki!

Soros György fia éppen Budapesten panaszkodott arról, hogy elüldözték családi egyetemüket Budapestről. A kijelentés annyira meghökkentő, hogy Kovács Zoltán államtitkár nem is ment el mellette szó nélkül.

– A CEU-t betiltották, s ennek következtében ténylegesen elüldözték Magyarországról… Én már alig várom a napot, amikor Magyarország ismét demokratikus ország lesz. Azonban addig is kitartunk – siránkozott a Soros-egyetem budapesti diplomaátadóján tartott beszédében Alex Soros, a milliárdos spekuláns fia és örököse. Mondanivalója abszurditását jelzi, hogy miközben üldöztetésről beszélt, éppen átadta azokat a diplomákat, amelyek egyébként nem felelnek meg a magyar felsőoktatási törvény előírásainak.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Twitteren reagált a Soros-birodalom trónörökösének csúsztatására:

„Ki veszi észre itt az iróniát? Soros fia azt mondja, hogy a magyar kormány betiltotta a CEU-t, és kiutasította az országból. Mondta mindezt – várjunk csak – a CEU diplomaátadóján, Budapesten” – mutatott rá az ellentmondásra a kormánypárti politikus.

Ezek után elmondta, mi áll valójában a Soros-hálózat álhisztériája mögött: „A CEU nem végez felsőfokú képzést az Egyesült Államokban, de amerikai diplomákat ad ki Magyarországon. A Közép-Európai Egyetem pedig ezentúl is ad majd diplomát Magyarországon. Kíváncsi vagyok, hogy Alex S. eljön-e a következő évfolyam diplomaátadására is” – tweetelte Kovács Zoltán.

A Fidesz szerint Soros György célja semmit sem változott, továbbra is Magyarországra akarja kényszeríteni a bevándorlást. Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerint mindehhez a “brüsszeli bürokrácia asszisztál” és továbbra is Soros György tervének a végrehajtásán dolgozik.

Eközben a Soros-egyetem rektora, Mi­chael Ig­na­tieff a német Der Standardban támadta Magyarországot, és a Ripost szerint arról is ábrándozott, hogy esetleg az EU megvonja az uniós támogatásokat Magyarországtól, ám mindez nem következett be.

]]>www.lokal.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (513) Jobbegyenes (2309) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Nagyvilág (1465) Belföld (6) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Sport (729) Tv fotel (65) Heti lámpás (259) Kultúra (6) Történelem (14) Mondom a magamét (6066) Gazdaság (664) Vetítő (30) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Tereb (141) Életmód (1) Szépségápolás (15) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>