Ma 2023 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Hosszú Katinka babájának a sorsa eleve el van rendelve?

Hosszú Katinka babájának a sorsa eleve el van rendelve?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ez azért nem semmi!

Hosszú Katinka bejelentése, miszerint babát vár, az egész úszósportágat megérintette. Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint nagyon jó helyre érkezik a pici, Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke pedig szívből gratulál.

– Ismerem Hosszú Katinkát és Gelencsér Mátét is hosszú ideje, biztosan állíthatom, hogy nagyon jó helyre érkezik a pici baba. Azt is hiszem, hogy Katinka nem szakad el a sportágtól, sokat fog ő még tenni a magyar úszásért – mondta Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya a ]]>Metropolnak]]> arra hírre, hogy az úszónó végett vetett a találgatásnak, és a saját médiafelületein jelentette be, hogy ]]>várandós]]>.

Sós Csaba csak nem arra gondol, hogy a csöppség sorsa el van rendelve, az ő élete is az uszodához, az úszáshoz kötődik majd? Második megállapítása is látnoki, miszerint a háromszoros olimpiai bajnoknő még sokat fog tenni a magyar úszásért.

– Az élet legnagyobb és legmagasztosabb áldása a gyermek. Kívánom Katinkáéknak, hogy boldogságban, szeretetben, békében neveljék fel a kis jövevényt – tolmácsolta úriemberhez méltóan a jókívánságait Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke.

Miként megírtuk, a sporttársak is sorra gratulálnak, mindenekelőtt a magyarok, Jakabos Zsuzsanna – akivel pedig Katinkának volt súrlódása a pályafutása során – és Verrasztó Evelyn, Milák Kristóf pedig Hosszú Katinka videójában is feltűnt.

A külföldi vetélytársak is gratulálnak a magyar kiválóságnak, a japán Ohasi Jui például három szívecskével üzent Hosszúnak. Pedig ő a magyar klasszis trónfosztója, a 2021-ben megrendezett tokiói olimpián ő vetett véget a magyar klasszis egyeduralmának a vegyesúszó számokban, ugyanis 200 és ]]>400 méteren is megszerezte az aranyérmet]]>. E két számban Hosszú a 2013-as világbajnokságtól kezdve legyőzhetetlen volt a vb-ken és olimpiákon, mígnem Ohasi felült a trónjára tavalyelőtt.

Borítókép: Hosszú Katinka már tavaly beszélt arról, hogy szeretne gyereket (Forrás: Origó)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Sport (729) Tv fotel (65) Politika (1581) Flag gondolja (33) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Mondom a magamét (6707) Tereb (142) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Belföld (8) Gazdaság (676) Irodalmi kávéház (518) Gasztronómia (539) Heti lámpás (261) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Nagyvilág (1306) Jobbegyenes (2577) Mozaik (83) Kultúra (6) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>