Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Horn Gábor nagyon csúnyán leszerepelt

Horn Gábor nagyon csúnyán leszerepelt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Fontosabb Orbán sértegetése, mint a nemzet biztonsága.

Furcsa kép fogadta a tévénézőt tegnap este, amikor A nap híre című ATV-s műsorra kapcsolt.

A felirat egy idézetet tartalmazott Márki-Zay Péter Népszavának adott interjújából, ami így szólt: „A fideszes táborban is nagyon sokan tartják Orbán Viktort hazaárulónak.” A beszélgetés résztvevői a háború kapcsán kommentálták a miniszterelnök intézkedéseit, nem is kötődve mindig szorosan a folyamatosan kint tartott felirathoz. A nagy betűkkel szedett kiírás azonban folyamatosan azt jelezte, mintha Márki-Zay Péter állítása igaz lenne, mintha a fideszesek közül sokan tényleg hazaárulónak tartanák a kormányfőt.

Frászkarikát. Nemcsak a fideszesek, de még a baloldaliak is nagy számban értenek egyet az intézkedéseivel, azzal a szándékával, hogy Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból. Még akkor is, ha a veszély fokozódik, még akkor is, ha a harcok már közelebb zajlanak a határainkhoz, mint korábban. Ez nem kérdés, ezzel az a felmérések szerint 10-ből kilenc megkérdezett egyetért, a menekültek ellátásában pedig szinte valamennyi magyar egy emberként kiveszi a részét.

Nem lehet tehát kérdés, hogy Orbán Viktor és a magyarság elsöprő többsége egy oldalon áll. A biztonság oldalán.

Akkor hogy kerül a csizma az asztalra? Hogy jelentheti ki újra meg újra Márki-Zay, hogy a kormányfő hazaáruló? S ha már kijelenti, akkor miért kell ennek a valótlan feliratnak úgy szerepelni a televízió képernyőjén, mintha igazság lenne? Ezzel a könnyed szerkesztői fogással ugyanis anélkül lehet félrevezetni a nézőket, hogy a meghívott vendégek még egy mukkot sem mondtak a témáról. Pedig, ha mondtak volna, biztosan nem dicsérték volna meg a kormányt, hisz nem azért hívták oda őket.

Ehhez képest érdekes, hogy még Horn Gábornak – az aktív SZDSZ-es korában Gyurcsányt a pi..csába küldő politikusnak – is soknak bizonyult ez a kijelentés. Mostani megállapításával ugyanis éppen a Gyurcsány-klónt, Mini Ferit küldte el szintén melegebb éghajlatra, amikor azt mondta: „Nem gondolom, hogy a fideszesek hazaárulónak tartanák Orbánt, nem gondolom, hogy ilyen kutatásokat ismer Márki-Zay.”

A fenti adatok mindenesetre arra utalnak, hogy ilyen kutatások nincsenek is, vagy ha mégis vannak, azok valótlan adatokat tartalmaznak, hogy a magát rendre szorult kampánykommunikációs helyzetbe hozó Márki-Zay tudjon valamire hivatkozni. De nem mutatott fel semmit, csak komoly arccal kijelentette a valótlanságot. Újfent csak blöffölt, hogy minél rosszabb színben tüntesse fel választási vetélytársát saját győzelme érdekében.

Más kérdés, hogy ezen az emberek többsége csak nevet, mert a választások előtt szűk egy hónappal már szinte közhely, hogy a Kapitányt egyáltalán nem lehet komolyan venni. Attól még persze szavazni lehet rá, ami szomorú, hogy a baloldal egy ilyen veszélyesen komolytalan figurát képes csak kiállítani jelöltnek, akire rábíznák az országot.

De hogy milyen veszélyes a teljes baloldal, milyen kétszínű, mennyire nem lehet elhinni egyetlen szavukat sem, azt éppen Horn Gábor ATV-s szereplése igazolja a legjobban.

Miközben ugyanis kétségbe vonta, hogy Márki-Zay ismerne olyan kutatásokat, amelyek Orbán hazaárulását támasztanák alá, kijelentette: „Én meg tudok bocsátani egy ilyen mondatot. Nem szeretem a hazaárulózást, mert szerintem Orbán nem hazaáruló.”

Horn Gábor tehát meg tud bocsátani egy olyan hazugságot, amivel a kormányfőt megpróbálják sárba tiporni, megalázni, Magyarország biztonságát aláaknázni, hogy április 3-án le lehessen váltani a kormányfőt. A hazugsággal való leváltás tehát Horn szerint baromi demokratikus, és még annál is bocsánatosabb bűn.

Nos kérem, ez a gyurcsányizmus lényege. A hazudozás, a választói érdek semmibe vétele. Hiába került egy lépéssel távolabb a nagypolitikától Horn Gábor, hiába küldte el anno Gyurcsányt szó szerint melegebb éghajlatra, a szíve továbbra is érte meg Brüsszelért, a nemzetállam, a magyar szabadság megszűnésért dobog. Hogy a magyarok alattvalók, kiszolgálók legyenek az egy központú uniós birodalomban, amit Gyuri bácsiék irányítanak a történelem eddigi legegyszerűbb amerikai elnöke mögött felsorakozott háttérhatalom nagytőkéseivel karöltve.

A migránsmentes, gyerekféltő, stabil országot a nemzetállamok közösségével együtt pedig kidobnák a kukába.

Horváth K. József - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Történelem (18) Heti lámpás (322) Gazdaság (713) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Tereb (146) Vetítő (30) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2823) Egészség (50) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Politika (1582) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Életmód (1) Mondom a magamét (7708)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>