Ma 2023 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
buzinemetek-675x443.jpg

Hogyan tegyük buzibbá Németországot?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Úgy esett, hogy az USA jövendő elnöke interjút adott a Times és a Bild című újságoknak

és ebben – szokásához híven – mindeddig szokatlan kijelentésekre ragadtatta magát Németországgal kapcsolatban. Többek között bírálta a Bundsmuttit és ennek keretében migránspolitikáját „katasztrofálisnak” nevezte. Ebben egyébként tökéletesen igaza is volt.

„A házasság intézménye a nemi erőszak gyakorlatából fejlődött ki. A patriarchátusban minden nő fia egy potenciális áruló, egy másik nőnek a megerőszakolója és kizsákmányolója.”

Andrea Dworkin, feminista, írónő

A német sajtóban pedig lőn sírás, rívás és fogaknak csikorgatása. Őszintén szólva, mi, magyarok némi kárörömmel figyelhetjük, amint a németek is megtapasztalják, milyen az, mikor Amerika beleugat a belügyekbe. Mi már tudjuk. Kíváncsi vagyok, elküldik-e Goodfriend barátunkat a berlini követségre.

Az összlibsi felháborodás fáklyavivői természetesen azok a német lapok voltak, melyek eleddig folyamatosan zengték a Bundesnadrágkosztüm dicsőségét és lelkesen propagálták a migránsok mindenirányú jótékony hatását a teutonok földjén. Ennek kapcsán a Die Welt című újság is szükségesnek látta megnyilvánulni, méghozzá magának Ulf Poschardtnak, a főszerkesztőnek közleménye  által. A fényestekintetű főszerkesztő nem találta elégnek a tiltakozást, receptet is adott hazájának a Trump-éra túléléséhez.

Szerinte tehát többek között, „jobbá, szabadabbá, buzibbá és multikulturálisabbá” kell válnia Németországnak, hogy legyőzhessék Trumpot.

Zárójel. Elnézést kérek a nyájas olvasótól, de a hír olvastán nem tudok megszabadulni attól az infernális képtől, ahogyan a bőrtangába öltözött német buzik rátámadnak Trumpra az Ardennekben. Az ismert filmalkotás mintájára: Az **** ötven órája. Boccs. Zárójel bezárva.

Ez a felszólítás azért kiverte a biztosítékot az olvasók között és fű alatt ki is cserélték a „buzibbá” kívánságát arra, hogy „kreatívabbá”. Mert a jeles főszerkesztő fejében a két fogalom komplementer. Az elképzelés, hogy a kreatív=buzi nem előzmény nélküli. Van egy Richard Florida nevű ember aki már korábban szoros összefüggést fedezett fel a buzik és a kreativitás között, egyúttal megalkotván a buziindex mélyértelmű fogalmát. Eszerint egy főre (vagy másra) esően minél több buzi van egy városban, az annál gazdagabb. Ez persze marhaság, és a valódi összefüggés az, hogy minél gazdagabb egy város, annál több ott a buzi. Ugyanis ők is szeretnek gazdag városokban lakni. De hagyjuk ezt, mert nem kívánt irányba vinné a diskurzust.

Németország buzibbá tételének vágya több gondolatot is elindíthat a figyelmes hírfogyasztóban.

Az első az, hogy a kijelentés értelmében, nyilvánvalóan Németország még nem eléggé homokos. Hiszen ha az lenne, nem kéne még azabbá tenni. Megvallom őszintén, nem tudom pontosan, mennyi az elég ebben az esetben; biztosan több, mint amire én gondolok. Sőt – láthatóan – annál is, amennyit a derék fősajtómunkás tapasztal hazájában.

Lám, kiderült, a fejlett, virágzó Németország is szükséget szenved valamiben.

Sajnos a dzsihadista migránsokra sem számíthatnak ebben az esetben, sőt, sajátos szocio-kulturális szokásaik alapján elképzelhető, hogy tovább ritkítják az állományt. E tekintetben azt javaslom, hogy ki kell dolgozni – tudományosan – az egy lakosra jutó buzik kívánatos számát. Nem tapogatózhatunk tovább a sötétben. Legyen világos, az ivartudományok által alátámasztott, cáfolhatatlan cél, ami felé törekednünk kívánatos.

Azon is gondolkodni kéne, hogy miképpen érhető el a kívánatos, buzibb állapot. Mindenek előtt szögezzük le: elég a szavakból, a maszatolásból. Konkrét tettek szükségesek, ha célt akarunk érni. Lehet, ebben a harcban felmerülhet néhány szokatlan eszköz használata is. De nem tehetünk mást! A tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy az emberek jelentős része – a retrográd ciszheterók – egészen egyszerűen nem akarnak buzik lenni, holott erre minden lehetőségük biztosított.

Ez esetben fájó szívvel és könnyekkel a szemünkben, de kényszeríteni kell őket.

Másképpen nem harcolhatunk Trump ellen. Szokták volt mondogatni, hogy jobb állva meghalni, mint térden állva élni, bár esetünkben a térdelő testhelyzet nem feltétlenül elvetendő, de azért valóban legyünk határozottak és kemények. Mindezt  belátva, alább, magam is roppant gyakorlatias javaslatokat kívánok tenni, melyek – reményeim szerint – közelebb visznek bennünket a vágyott állapot eléréséhez.

  1. Heteroszexuális adót kell bevezetni. Az ellenkező neműek iránt érzett vonzalom – a jogos undorodáson túl – járjon anyagi következményekkel is. Fizessenek a gaz ciszheterók!
  1. A heterók, hogy mindenki rájuk ismerjen, ezentúl – a ruházatukon jól látható helyen – egy piros alapon kék kotont ábrázoló jelvényt kötelesek viselni.
  1. Változtassunk a csúf, heteró tradíciókon. Közzé kell tenni, hogy az autentikus bajor népviselet nem a bőrnadrág, hanem a bőrtanga. Ezzel párhuzamosan a nevezett ruhadarab ÁFA-ját nullára kell csökkenteni.
  1. A berlini Barenboim-Said Zeneakadémiát át kell nevezni George Michael Zeneakadémiára. Jelszava legyen: „Ha nem vagy buzi, nem is tudsz zenélni
  1. Ezentúl minden hónap első vasárnapján kell Gay Pride-ot tartani. A részvétel természetesen kötelező. A dolgozók a munkahelyükkel, a tanulók az iskolájukkal vonulnak fel lengő zászlók alatt. A legeredetibb jelmez viselője elnyerheti a „Nemzet pederasztája” vándorserleget.
  1. A bicikliseket ezentúl nevezzük velocipederasztának.

Ha mindez megvalósul, Németország buzibb lesz, Trump elbukik és minden jóra fordul. A zöld réteken virágkoszorús ratyik kergetőznek majd önfeledten és boldogok leszünk végre a sok évezredes szenvedés után. Hiszen semmi más nem hiányzik már nyomorult életünkből.

]]>http://aristo.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Történelem (16) Jobbegyenes (2680) Tv fotel (65) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Gazdaság (689) Heti lámpás (276) Politika (1581) Nagyvilág (1309) Mondom a magamét (7091) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Belföld (10) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (529) Flag gondolja (34) Tereb (145)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>