Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Hódmezővásárhely keresi a polgármesterét!

Hódmezővásárhely keresi a polgármesterét!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
H-vásárhelyen állítólag polgármestert választottak.

A lakosokat nem tévesztette meg a kormányzat sikerpropagandája, ezért egy összellenzéki támogatású, teljesen politikán kívüli eNbŐrt választottak meg. Aki másnap reggel az összes ígéretét azonnal visszavonta, majd olyan kedvesen kezdett el viselkedni a városházán, mint Berija elvtárs a leningrádi pártbizottságon.

Ennek keretében kiderült róla, hogy politikai tapasztalatlansága Horn Gyula egyik legfőbb fegyverhordozójának reaktiválásától az elmúlt nyolc év összes bukott lúzerének tanácsadói megbízásáig terjed.

MZ (nem a perX) már tevékenysége első napjaiban mindent megtett, hogy az országgyűlési választásokra megértesse az emberekkel, hogy mekkora marhák voltak. Mindent elmond róla, hogy képes volt arról vitát kezdeményezni, hogy most akkor van-e több mint egy milliárd a város számláján vagy nincs.

Ez így rendben is volna, hiszen ki hisz egy hivatalos bankszámlakivonatnak, meg a jegyzőnek, de ez már MZ polgármesteri tevékenységének a vége fele volt, ugyanis egy reggel hirtelen azzal ébred, hogy az álom folytatódik és ő tulajdonképpen miniszterelnök-jelölt. Erre magát alkalmasnak tartotta, hiszen ezt olyan szépen elmondták neki a polgármesteri buli elején a támogató, hogy ő keresztény, gazdasági szakember, sokgyerekes, még nem derült ki, hogy lopott volna, az elmúlt harminc év összes szocilista képviselőjelöltjének arcára emlékeztet az arca és független. Ez utóbbi a legfontosabb.

Így hát MZ (nem a motor) országos politikai tényező lett.

A következő azoknak a percemberkéknek a sorában, akiket a baloldali értelmiség megváltóként tart számon az adott héten. Hirtelen levált a jobbikosokról és önálló országos politikai aktorként elkezdte reklámozni azt a 106 egyéni jelöltet, akinek a neve neki vagy a szintén zakkant tanácsadóinak szimpatikus volt. Ez politikai logikát nem tartalmazott, de azért adott némi további veszekedni valót az érdekelteknek a nagy ellenzéki visszaléptetési körtáncban.

Sajnos azonban már a győzelmi mámorban is, de utána is nyilvánosságra került néhány vele készült interjú, amiből kiderült, hogy ez egy Pukliba oltott Tétényi Éva olyan nagyzási hóborttal, hogy lehet hallani, ahogy a Gyurcsány a sarokban zokog. 

Meg kellett néznem, hogy mikor volt a HOSE (H-vásárhelyi Sajnálatos Események). Hat és fél hete, és már el is felejtettük. MZ-t is. Csak neki eleven emlék még a siker éltető levegője.

A dologban az a kellemetlen, hogy ez az alak az ellenzék legnagyobb legitimitású, frissen megválasztott embere, aki tényleg alkalmas bizonyos tulajdonságai alapján baloldali miniszterelnöknek.

Először is teljesen alkalmatlan.

Ez alapfeltétel a Soros-koalíció esetében, mert egy alkalmas miniszterelnöknek még ötletei lennének, és még a végén le kellene lökni a lépcsőn, miután végignézett a szövetségesein.

MZ azt hazudja magáról, hogy ő keresztény. Ehhez nem elégséges kritérium, hogy valaki nem tűri sem a mechanikus, sem a hormonális fogamzásgátlást. Szakértő képesítése van, viszont nincs szakja. Tökéletesen kielégíti, hogy miniszterelnök úrnak szólítják. Habár a polgármester úrról is ezt hitték. Senki nem érzi úgy, hogy reménytelen a megbuktatása, ha eljön az idő. Már egyszer jól becsapta a választókat. Tehát eséllyel kandidál.

MZ a tipikus ellenzéki jelölt mindenféle minőségében. Pontosan annyira veszi komolyan magát és a választóit, mint bármelyik liberális. Magát nagyon komolyan, a választóit meg semennyire.

MZ megmutatta nekünk, mire számíthatunk ellenzéki győzelem esetén.

Rá.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (313) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Kultúra (9) Gazdaság (709) Politika (1582) Egészség (50) Mozi világ (440) Sport (729) Jobbegyenes (2804) Autómánia (61) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7603) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Történelem (18) Belföld (11) Tv fotel (65) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>