Ma 2022 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
ego-kereszt-gyorfi-interju-2015.jpg

Hivatalos keresztényellenesség Franciaországban

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mégis itt, Közép-Európában és tőlünk keletre, Kelet-Európában is elevenebb maradt a kereszténység, mint a szabadnak „kinevezett” Nyugaton.

El akarnak távolítani egy parkban elhelyezett Szűz Mária szobrot egy kelet-franciaországi kisvárosban. Publier település közigazgatási bírósága ugyanis elrendelte a vallási jelképnek titulált alak elszállítását. Határidőt adtak a szobor eltávolítására.

Utána napi száz erurós bírsággal sújtják a települést.

Sok gondolatsort indít el a hír, az egyik talán az, hogy nálunk, Közép-Európában az 1945 és 1990 között elterpeszkedő nyíltan ateista terrorhatalom jobban megvédte a kereszténységet, mint tette ezt az ottani "szabad" demokrácia Nyugat-Európában.

Putyin hatalmas aranykereszttel lovagol...

A politikai reklámvideó sokak emlékezetébe beégett. Orosz földön több mint hét évtizeden át terrorizálta a lakosságot a világtörténelem legagresszívebb rendszere. Sztálin valószínűleg a glóbusz históriájának első számú rémalakja: miatta halt meg a legtöbb politikai áldozat.

Nem százmillió a kommunizmus áldozatainak száma.

Ez a téves adat A kommunizmus fekete könyve óta sulykolódik, noha azóta – összesen – több mint 140 millió áldozatnál tartanak a kutatók. És a kommunizmus napjainkban is buzgón szedi áldozatait a planétán. Ma is tömöttek a kommunista börtönök.

A 2006. október 23-án Budapesten megvertek is a kommunizmus áldozatai.

A kommunizmus áldozatai azok a még meg sem született magyar fiatalok is, akik majd visszafizetik azt a tízmilliárd dollárt, amellyel egyetlen évben, a drámai 2006-ban növelte az amúgy is magas államadósságot a dilettáns Gyurcsány-Kuncze garnitúra.

A kommunizmus áldozatai az erkélyre mászó, s ott „tüntető” hasznos idióták is.

Mégis, a tomboló nyílt terror ellenére itt, Közép-Európában és tőlünk keletre, Kelet-Európában is elevenebb maradt a kereszténység, mint a szabadnak „kinevezett” Nyugaton, az ottani, állítólag korlátozás nélküli sajtó világában.

Ennek a bődületes „szabadságnak” az áldozata Publier település is.

Vagyonveszéssel fenyegették meg a városvezetőséget. Kik?  - a helyi közigazgatási bíróság,valójában  minden bizonnyal a Párizsban székelő francia állam. Az helyezte kilátásba az ezúttal „csak” pénzügyi terrort. Menjen Mária! – mert a Szűz zavart okoz…

Bornírt hivatkozás állami részről.

Kik fogták markukba a francia államot? – tűnődhet el a kívülálló, és számos felelet fölvetődhet. Természetesen az úgynevezett „nemzetközi pénzügyi oligarchia” az egyik gyanúsított. Neves közgazdánk „háttérhatalomnak” nevezi vélhetően ugyanazt a tényezőt.

Háttér – amely nagyon is előtérbe törekszik.

A kegyelemmel teljes, az asszonyok között áldott, s méhének áldott gyümölcsét kihordó Mária – még szobor alakjában is – elfogadhatatlan a vallásellenes, de elsősorban keresztényellen szélsőség vezérürüjei számára.

Pillanatnyilag ez a szélsőség szervezettebb, mint a józan ész.

Jelentős kihívás azért, mert a pénz és a sátáni önzés e szélsőség oldalán van. A humánum, az intelligencia előtt nagy kihívás ezt az erőt visszaszorítani, és keretek között tartani – a társadalom törvénytisztelő része, a családok, a gyerekek védelme érdekében.

Ám a kihívás annyira szép, hogy mindenképp meg kell válaszolni.

Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1464) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Politika (1581) Jobbegyenes (2432) Irodalmi kávéház (514) Mozi világ (440) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Mondom a magamét (6349) Történelem (15) Heti lámpás (260) Életmód (1) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Tereb (142) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (667) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>