Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Hidvéghi Balázs rendet rakott a brüsszeli fejekben

Hidvéghi Balázs rendet rakott a brüsszeli fejekben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Balázs, köszönjük szépen!

Az európai parlamenti képviselőnek ismételten fel kellett szólítania a brüsszeli szocialistákat és liberálisokat arra, hogy amit tesznek, az nyilvánvaló és arcátlan kettős mérce.

Az Európai Parlamentben ismét meghallgatást tartanak. Eddig Magyarországot és Lengyelországot vették elő jogállamiságot megkérdőjelezve, újabban Szlovénia és Bulgária az újabb áldozat.

Hidvéghi Balázs európai parlamenti képviselő ma reggel feltöltött videójában ismételten emlékeztette a Parlamentben jelenlévőket, hogy az eljárás során a jogállamiságot – minden objektivitást nélkülözve –

politikai fegyverként, furkósbotként használják egyes tagállamokkal szemben.

Felhívta a figyelmüket, hogy ez az eljárás egy politikai célból történő sárba tiprás, melynek áldozatai minden esetben karakteres, jobboldali kormányok.

Megjegyezte:

Úgy nem lehet számon kérni a jogállamiságot, hogy a tagállamokkal szemben eltérő mércét alkalmaznak. Hogy dialógusok helyett vádaskodó jelentéseket fogadnak el, hogy évekig tartó parttalan eljárásoknak vetik őket alá.

Úgy látja, hogy amit tesznek, az kettős mérce, ugyanis hallgatnak akkor, amikor a magyar baloldal egy nyíltan antiszemita politikust indítanak időközi országgyűlés választáson.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (281) Sport (729) Egészség (50) Mondom a magamét (7244) Életmód (1) Irodalmi kávéház (531) Mozi világ (440) Flag gondolja (34) Jobbegyenes (2722) Tv fotel (65) Autómánia (61) Tereb (146) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Gazdaság (693) Mozaik (83) Történelem (16) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>