Ma 2020 július 05. Emese, Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.
Hiába az ellenzéki ágálás

Hiába az ellenzéki ágálás

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csődöt mondtak!

Alaposan felmérve a családtámogatásokkal kapcsolatban a magyar választók véleményét, a Nemzeti Konzultációban világossá vált, hogy a többség szándéka szerint segíteni kell a magyar családok gyermekvállalását – írta a KDNP közleményében.  

Erre hathatósnak ígérkező válaszként szavazta meg hétfőn az Országgyűlés a Családvédelmi akciótervet. A most elfogadott törvény nagyvonalú, előremutató, és mind a már gyermekeket nevelő, mind a most formálódó családok számára biztonságot és segítséget jelenthet. Fontosságát az is mutatja, hogy a keresztény-konzervatív többség mellett még az ellenzéki képviselők közül is többen felismerték a jelentőségét és szavazatukkal a javaslat mellé álltak – fogalmaztak.

Most is voltak azonban, akik nem okoztak meglepetést, mert Gyurcsány pártja mellett a Liberálisok (akik nyulakhoz hasonlították a gyermeket vállalókat) és a párbeszédes képviselők sem támogatták többek között a CSOK kibővítését, a nagycsaládosok vissza nem térítendő autótámogatását vagy éppenséggel a teljes bölcsődei ellátás biztosítását - amelynek hiányát például előszeretettel emlegették, mint a több gyermek vállalásának egyik kerékkötőjét. Újra megmutatkozott, hogy az ellenzék soraiban mennyi felelőtlen képviselő van, akik rövidlátó módon képtelenek közösen lépni akkor, amikor nemzeti sorskérdésekről kell dönteni – zárul a közlemény.

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1571) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (241) Autómánia (61) Vetítő (37) Kultúra (6) Sport (729) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Egészség (50) Belföld (5) Jobbegyenes (1792) Rejtőzködő magyarország (171) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Történelem (14) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (4632) Nagyvilág (1450) Mozaik (83) Tereb (140) Gazdaság (652) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (489)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>