Ma 2023 június 02. Kármen, Anita napja van. Holnap Klotild napja lesz.
Havas Szófia rápirított a gyurcsányistákra

Havas Szófia rápirított a gyurcsányistákra

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szóval így is lehet.

Örömmel jelentem, a baloldalon még a járvány hatására sem ment el mindenkinek a józan esze.

Havas Szófiát hallgatva a Hír TV-ben ez az állítás percről percre erősödött bennem, és a beszélgetés úgy fejeződött be, hogy a végére sem bújt ki a szög a zsákból. Akkorra sem derült ki, hogy az a konzekvens realitás, amely jelenleg a Bajcsy-Zsilinszky Kórház belgyógyász főorvosából a Covid-járvány kormány általi kezelése ügyében vagy a DK-s polgármester vezette Terézvárosban tapasztalható, patkányokban sem szűkölködő kosz és mocsok valósághű leírása kapcsán áradt, azt bizonyította, hogy baloldali érzelmű ember is tud józanul gondolkodni, ha nem mindenáron Gyurcsány Ferenc elvárásainak akar megfelelni. Illetve ha a hatalom mindenáron való megszerzése érdekében nem politikai pecsenysütésre használja a nyakunkba szakadt járványhelyzetet, hanem azon dolgozik, hogy minél hamarabb normalizálódjon az élet Magyarországon. Bebizonyítva, hogy egy ízig-vérig baloldali ember is lehet a magyarok, sőt a kormány szövetségese is, ha jó ügyet kell szolgálni.

Havas Szófiáról tudható ugyanis, hogy ő Horn Gyulának az unokahúga. Korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy azt mondta, szerinte 1956 nem forradalom volt, az ’56-os forradalmárok pedig nyilasok voltak. Önmagáról azt írta, „kádergyerek voltam egy mártír apával és egy szochazás nevelőapával, ráadásul anyai ági nagyapám a Vörös Hadsereg egyik tábornokaként szolgált.” Hozhatnék további részleteket, de felesleges. Volt idő, amikor Havas Szófia keményen politizált a baloldal érdekében, de ez a kritikus időszakban tett mostani nyilatkozata különösen példaértékű, ezért inkább abból idézek.

A járvány várhatóan Magyarországra is elérkező negyedik hullámával kapcsolatban a következőket mondta: „Minden ellentétes információ kapcsán az előző hullámokra is, amennyire ezt lehet, természetesen, fel volt készülve az egészségügy. Illetve az a váratlan és nagyon sok beteg nem is olyan rossz szinten ellátásra került.”

Hangsúlyozta: „Nyilván erre csak részben lehetett felkészülni. De hogy legyünk igazságosak, olyan jelenetek nem játszódtak le, mint mondjuk egy bergamói kórházban vagy akár Spanyolországban, vagy New Yorkban, ahol nem fértek már kamionokba a halottak.” Kijelentette: „Sok hiba volt, de ezek egy része elkerülhetetlen volt azzal, hogy most találkoztunk először egy ilyennel. Az is egészen biztos, hogy lesz negyedik hullám, mert ennek a vírusnak a tulajdonsága olyan. Ez egy influenzaszerű vírus. Amelyik minden évben megérkezik hozzánk, és közben mutálódik is. Ugyanez történt a spanyolnáthával, ami 120 év alatt annyira megszelídült, hogy mára egy influenza »A« lett belőle.” Az egészségügyisek számára kötelező oltással kapcsolatban pedig úgy fogalmazott: „Az, hogy kötelező védőoltás van az egészségügyben, egyébként nem magyar találmány. Franciaországban, Görögországban és máshol is kötelezték az egészségügyi dolgozókat, hogy oltassák be magukat. Ez azt is szolgálja, hogy ők maguk se betegedjenek meg. És tudjanak akkor is dolgozni, ha sok beteg van.” Ergo: helyesen döntött a kormány, amikor ezt elrendelte.

Szóval így is lehet. Mennyivel előrébb tartanánk, ha a gyurcsányista ballibek nem mindenben a kormánnyal való öncélú szembenállást keresnék, hanem megpróbálnának józan ember módjára együttműködni, a magyarok javára.

Persze tudjuk, Gyurcsány, Jakab, Karácsony és a többi feszültségkeltésben jeleskedő ballib közszereplő nem a magyaroknak akar a kedvére tenni, hanem a Soros-kedvencek, Saul Alinsky és Szrgya Popovics anarchista tanításainak akar megfelelni.

Adódik a kérdés: miért is akarnak akkor mindenáron hatalomra kerülni? Magyarországon nem káoszra, anarchiára, hanem a nyugodt és dinamikus fejlődés folytatására van szükség 2022 után is. Havas Szófiákkal karöltve.

Horváth K. József -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (15) Tereb (142) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1306) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Jobbegyenes (2621) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Egészség (50) Gazdaság (681) Heti lámpás (264) Gasztronómia (539) Politika (1581) Mondom a magamét (6844) Irodalmi kávéház (521) Életmód (1) Tv fotel (65) Belföld (9) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>