Ma 2023 május 31. Angéla, Petronella napja van. Holnap Tünde napja lesz.
„Hagyjuk abba ezt a Zelenszkij-cirkuszt!”

„Hagyjuk abba ezt a Zelenszkij-cirkuszt!”

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ez nem semmi...

Véget kell vetni az ukrajnai háborúnak, a nyugati országoknak pedig be kell látniuk, hogy nem az ő forgatókönyvük szerint alakulnak az események – jelentette ki Florian Philippot francia politikus, volt európai parlamenti képviselő a Twitteren.

Zelenszkij elvesztette Bahmutot, ellentétben azzal, amit a szakértők hónapok óta szajkóznak. Ideje abbahagyni a fegyverek és most már a repülőgépek küldését is. Micsoda őrület! El kell kezdenünk tárgyalni egy igazi béketervről!

– hívta fel a legnagyobb nyugati erők figyelmét a francia politikus.

Nem ez az első alkalom, hogy Florian Philippot élesen bírálta a háborúban résztvevő Nyugatot. Nemrég szintén a Twitteren kritizálta Emmanuel Macron francia elnököt, amiért Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utaztatására bocsátotta az egyik kormányzati gépet, az Arab Liga szaúdi csúcstalálkozójára és a Japánban tartott G7-csúcstalálkozóra is ezzel a repülővel ment az ukrán államfő. 

Mindannyian nagyon örülünk, ha megtudjuk, hogy mi finanszíroztuk az utazását!… Hagyjuk abba ezt a Zelenszkij-cirkuszt!

– írta az egyik bejegyzésben a francia politikus. 

Borítókép: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök sajtótájékoztatót tart a világ iparilag legfejlettebb hét államát tömörítő csoport, a G7 háromnapos hirosimai csúcstalálkozójának zárónapján, 2023. május 21-én. (Fotó: MTI/EPA/AP/Louise Delmotte)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2620) Életmód (1) Flag gondolja (33) Belföld (9) Mozaik (83) Mondom a magamét (6842) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (681) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (521) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Nagyvilág (1306) Heti lámpás (264) Gasztronómia (539) Sport (729) Tereb (142) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>