Ma 2023 szeptember 27. Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.
1c764e3ba4e7d9ab99f9cc66c821b7b3.jpg

GFG a Centrális Erőtérben: Ugyanmár Tamás

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Van itt egy irányított fogalmazás. Mert egészen megdöbbentő látni, hogy mivé lett egy komoly tudós, mi több, egy tiszteletre méltó közgazdász. S mindezt magától? Egy önfejlődés eredményeként?

Ugyanmár Tamás. Három és fél év után felindulsz, hogy most már megmondod a magadét, kiborítod a bilit. Miért éppen most? Miért vártál – elköszönve a Századvégtől – mintegy 1500 napot? Eddig nőtt, erősödött, izmosodott az igazságvágy?

 

Vagy ha mégis te lennél mondataid szerzője, akkor nem inkább arról van szó, nem inkább az a te bajod, hogy azt gondolod: a politikai tudás nem tudás, a politikai tanácsadás nem érdemi munka. Idevezetne hát az akadémikus sovinzimus: csak a tudományos erőfeszítés lenne igazi teljesítmény, a szakbarbárok által kiérlelt tudás az igazi tudás?

Ugyanmár Tamás. Csak nem gondolod, hogy sültbolondok lennének a volt kollégáid. Hogy nem teljesítenek és nem építenek ki egy valóban komoly szakmai háttérapparátust a kormányzati munka segítésére?

Ugyanmár Tamás. Állításaid egy részét már vissza is vontad. A másik részéről azt mondtad, hogy nincsenek információid. Hogy is van ez akkor Tamás? Attól még, hogy idegenül és értetlenül mozogsz a politikában, lehetnél az, ami vagy, jó közgazdász.

Egy dakota közmondás szerint ehhez nem kell jellempróba.

]]>http://gfg.blog.hu/]]> - G.Fodor Gábor

G. Fodor Gábor Századvég Stratégiai Igazgató - Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó. Ennek a szerepnek van hagyománya és előképe, de nincs kortárs kontextusa. Az a cél, hogy legyen.

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Szépségápolás (15) Egészség (50) Gazdaság (689) Jobbegyenes (2682) Tereb (145) Nagyvilág (1309) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Heti lámpás (276) Flag gondolja (34) Politika (1581) Belföld (10) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Vetítő (30) Autómánia (61) Mondom a magamét (7100) Irodalmi kávéház (529) Történelem (16)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>