Ma 2024 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
Gyurcsány tisztogatásra készül

Gyurcsány tisztogatásra készül

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A tanárokat, orvosokat, rendőröket is „megvizsgálná”...

a közigazgatási dolgozók mellett Gyurcsány Ferenc demokratikus álomkormánya. Ez természetesen nem B-lista, ez csak „értékelés”. Majd 700 ezer embernek kellene megfelelnie Fletó elvárásainak, különben irány az utca… Meg jön a Gyurcsány Védelmi Hatóság.

„Nem egy Orbán Viktor van, sok ezer kis Orbán Viktor van az országban!” – emelte fel hangját Gyurcsány Ferenc az ATV-ben. A DK elnökének tekintete a vesékig hatolt: a Kedves Olvasó is rögtön nézzen magába, hogy nem rejtőzik-e benne egy kis Fidesz-elnök!

„Aki nem az alkotmányos, törvényes rendhez volt hűséges, hanem a kormányhoz, azokat elküldjük a közigazgatásból!” – fenyegette meg a közszolgákat osztályvezetőtől a takarítónőig Gyurcsány. Jó Rónai Egon megszeppenve kérdezte, hogy a demokraták vezére csak a minisztériumokban és különböző hatóságoknál dolgozó 79 ezer emberre, vagy a közszféra bő 600 ezres állományára is gondol-e?

Fletó egy pillanatra eltöprengett, majd visszakérdezett, hogy a műsorvezető netán a tanárokra is gondol? Rónai bólintása után mondta, hogy bizony igen, rájuk is gondolnak. Mert van olyan az iskolákban is bőven, aki felesküdött az orbáni diktatúrára. Hát azoknak is lesz nemulass!

Az persze jól hangzik, és jogos is, hogy aki pártutasítást hajt végre a munkahelyén – ahelyett, hogy a dolgát végezné – az menjen. Csakhogy ki dönti el, hogy ki kerül a B-listára?

Bocsánat, lista nem lesz, Gyurcsány csak vizsgálatról, amolyan „értékelésről” beszélt. Hiszen politikai korrektség is van a világon. Mint ahogy a civilizált világ jobb ]]>multijainál sincs már leépítés]]>, pláne kirúgás, a drága píszí nagytőkés csak „visszaadja a munkavállalók szabadidejét”, „felszabadít”, ha úgy tetszik. Project Freedomnak hívják ezt az igen modern, a széplelkeket nem sértő – ám rengeteg életet leromboló – megoldást.

De vissza a Gyurcsányi édenbe! Ki is fog „értékelni” több százezer embert? Létrehozzák a Gyurcsány Védelmi Hatóságot? Jaj, bocsánat, ez nem elfogadható kifejezés. Tehát akkor az Emberbarát Értékelők az Emberi jogokért nevű szervezetet. És az EÉE munkatársai természetesen nem fognak fekete Pobedával és bőrkabátban járni, hanem barátságos bőrtangában és szivárványszínű sálban, valamint rózsás villanyautókon érkeznek. Ráadásul nem éjszaka, hanem demokratikus koradélután.

S újra, mégis: mi alapján fognak „értékelni”? Csak az fog utcára kerülni, akinek Fidesz-tagkönyve van és ebédidőben véletlenül megdicsérte Orbán Viktort? Vagy annak is „visszaadják a szabadidejét”, aki nem szidta eléggé a miniszterelnököt? Aztán jöhet a következő csoport, akik nem éltették Gyurcsányt? Végezetül meg a „mindent bizonyító névtelen levél”?

Meg kérdés az is, hogy miképpen fog együttműködni az EÉE a határontúli magyarok állampolgárságát vizsgáló szervezettel? Mert, gondolom, ilyen is lesz a gyurcsányi álom-államban, mert valahogy csak el kell venni ezeknek az embereknek a magyar útlevelét?!

Gusztustalan Gyurcsány gyűlölet-kampánya. Persze nem meglepő, tőle mi mást várna bárki? De hol van ilyenkor a bájosan nagyszerű Karácsony Gergely és Szél Bernadett? Hol van Soros félraklapnyi jogvédő szervezete?

Hát sehol.

fotó: youtube.com

Máté T. Gyula - ]]>https://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Politika (1582) Szépségápolás (15) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Mozi világ (440) Nagyvilág (1310) Sport (729) Nézőpont (1) Heti lámpás (322) Gazdaság (713) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2824) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Történelem (18) Mondom a magamét (7712) Egészség (50) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>