Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Gyurcsány: „Na akkor narancsillatú borzocskáim!”

Gyurcsány: „Na akkor narancsillatú borzocskáim!”

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Feri nagyon csúnyán elszólta magát...

Kéréssel fordul Orbán Viktorhoz Gyurcsány Ferenc új, „Na akkor narancsillatú borzocskáim!” felütésű videójában.

„Na akkor narancsillatú borzocskáim! Napok óta arra vagytok kíváncsiak, hogy törvényesen megszerzett és leadózott jövedelemből hogyan éltem. Rendben van. De akkor csináljunk így!”

– kezdi új facebookos videóját Gyurcsány.

„Csináljuk úgy, hogy a Fidesz pártelnöke, a mostani kormányfő is megmutatja, hogyan tellett neki gyermekeit külföldön taníttatni, fizetni ötmillió forintos tandíjat Svájcban, hogyan tud elmenni labdarúgó-mérkőzésekre magánrepülőgéppel, és mi is megmutatjuk, hogyan élünk.

Álljunk ki, csináljuk meg közösen!”

– szónokol a DK vezére, aki arra kéri Orbán Viktort, győzze meg a frakcióját, támogassák a DK közelgő törvényjavaslatát, ami szerint „nemcsak azt nézzük meg, hogy kinek mennyivel növekedett a vagyona, hanem azt is megnézzük, hogy a családtagoknak mennyivel nőtt a jövedelme és a vagyona, és hogy ebből hogyan éltek, kinek mire futotta. Mi készen állunk erre” – fogalmaz elszántan Gyurcsány.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (322) Mondom a magamét (7708) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Nézőpont (1) Történelem (18) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (713) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2823) Sport (729) Politika (1582) Szépségápolás (15) Belföld (11) Kultúra (9) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>