Ma 2020 február 23. Alfréd napja van. Holnap Mátyás napja lesz.
Gyurcsány: „Na akkor narancsillatú borzocskáim!”

Gyurcsány: „Na akkor narancsillatú borzocskáim!”

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Feri nagyon csúnyán elszólta magát...

Kéréssel fordul Orbán Viktorhoz Gyurcsány Ferenc új, „Na akkor narancsillatú borzocskáim!” felütésű videójában.

„Na akkor narancsillatú borzocskáim! Napok óta arra vagytok kíváncsiak, hogy törvényesen megszerzett és leadózott jövedelemből hogyan éltem. Rendben van. De akkor csináljunk így!”

– kezdi új facebookos videóját Gyurcsány.

„Csináljuk úgy, hogy a Fidesz pártelnöke, a mostani kormányfő is megmutatja, hogyan tellett neki gyermekeit külföldön taníttatni, fizetni ötmillió forintos tandíjat Svájcban, hogyan tud elmenni labdarúgó-mérkőzésekre magánrepülőgéppel, és mi is megmutatjuk, hogyan élünk.

Álljunk ki, csináljuk meg közösen!”

– szónokol a DK vezére, aki arra kéri Orbán Viktort, győzze meg a frakcióját, támogassák a DK közelgő törvényjavaslatát, ami szerint „nemcsak azt nézzük meg, hogy kinek mennyivel növekedett a vagyona, hanem azt is megnézzük, hogy a családtagoknak mennyivel nőtt a jövedelme és a vagyona, és hogy ebből hogyan éltek, kinek mire futotta. Mi készen állunk erre” – fogalmaz elszántan Gyurcsány.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (637) Belföld (5) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Egészség (50) Nagyvilág (1446) Politika (1571) Jobbegyenes (1692) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (13) Mondom a magamét (4327) Flag gondolja (33) Tereb (139) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Kultúra (4) Vetítő (37) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (479) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Heti lámpás (233) Mozaik (42)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>